1464
Geberit aquaclean mera
Gepubliceerd: 19-08-2015 Laatste update: 14-09-2017

De nieuwe Geberit AquaClean Mera is het toonbeeld van tijdloze elegantie. Ontworpen door Christoph Behling, combineert de nieuwe douchewc van Geberit harmonieus in elke badkamer en zit hij vol met revolutionaire comforttechnologie. De AquaClean Mera is de eerste douchewc met de gepatenteerde WhirlSpray douche technologie: een pulserende douchestraal, aangevuld met dynamische beluchting, die voor een bijzonder grondige en zachte reiniging van de billen zorgt. Een hybride-warmwatersysteem biedt een directe en continue toevoer van warm water. Een andere innovatie is de TurboFlush spoeltechnologie, die efficiënt en stil het toilet spoelt. Dit is mogelijk vanwege de kenmerkende vorm van de door Geberit ontwikkelde randloze toiletpot. Verdere functies volmaken de algemene indruk van luxe en comfort, waaronder het zogeheten ‘Welkomprogramma’; als je naar het toilet gaat, licht er subtiel een lichtje op aan de onderkant van het toilet - handig voor ’s nachts - , de toiletdeksel opent en sluit automatisch zodra je in de buurt bent en de wc beschikt over een verwarmde bril, welke onmiddellijk opwarmt zodra er gebruik gemaakt gaat worden van het toilet. Er is ook een geurfilter geïntegreerd, die geactiveerd wordt wanneer iemand op de ergonomische zitting plaatsneemt. Hierdoor heb je geen last van vieze geurtjes in de ruimte. Deze verschillende functies kunnen allen als persoonlijke voorkeuren eenvoudig ingesteld worden op de gebruiksvriendelijke afstandsbediening, behorende bij deze luxe douchewc. De Geberit AquaClean Mera is met recht een meesterwerk van functie en design.

Geberit AquaClean Mera tilt het niveau van comfort en gemak van een douchewc naar een nog hoger niveau. De verfijnde technologie en het stijlvolle ontwerp vullen elkaar zo goed aan, dat reinigen met water volledig vanzelfsprekend wordt. Gebruikers zullen elke keer opnieuw weer versteld staan van deze revolutionaire douchewc.

Zien is geloven
AquaClean Mera past goed in elke badkameromgeving én springt tegelijkertijd in het oog. Het ontwerp komt van Christoph Behling en wordt gekenmerkt door hoogwaardige materialen, soepele lijnen en naadloze aansluitingen. Het chromen oppervlak van de douchewc wekt de indruk dat het systeem zweeft. Deze illusie wordt extra benadrukt door de speelse weerspiegelingen.

“De Geberit AquaClean Mera is ons meesterwerk. Hij belichaamt de perfecte combinatie van functionaliteit en design," zegt Martin Baumüller, hoofd Geberit AquaClean. "Bent u opzoek naar elegantie en gemak ineen? Dan zal onze nieuwste douchewc, AquaClean Mera, niet alleen indruk op u maken vanwege de esthetische aantrekkingskracht. Deze douchewc zal zich ook voor u winnen met zijn vele intelligente comfortfuncties."

Bijzonder aan deze super-de-luxe douchewc is het zogenaamde ‘welkomprogramma’: zodra u in de buurt komt van het toilet, wordt u verrast door het opkomende oriëntatielicht, gaat de deksel automatisch voor u open en wordt bovendien de verwarming van de toiletzitting direct ingeschakeld. Uiteraard bevat de AquaClean Mera ook een warmeluchtföhn en geurzuivering vanuit het closet. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kunt u eenvoudig uw persoonlijke voorkeuren oproepen en de verschillende functies bedienen.

Reinigen met water – niets is fijner
Als het gaat om de douchefunctie, het belangrijkste onderdeel van een douchewc, dan beschikt Geberit AquaClean Mera over een revolutionaire innovatie. De WhirlSpray douchetechnologie met dubbele douchekop, die voor het eerst in de Mera toegepast wordt, zorgt voor een zeer grondige reiniging. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij een zachte, verfrissende douchestraal, die versterkt wordt door dynamische beluchting van de waterstraal. Dit biedt indrukwekkende voordelen: een grondige maar toch zachte manier om met weinig water voor een optimale lichaamshygiëne te zorgen.

De aparte ladydouche wordt gekenmerkt door een heerlijk zachte douchestraal. De douchekop is geïntegreerd in de douchearm en blijft daardoor beschermd en schoon, ook als deze niet wordt gebruikt.

Innovatieve TurboFlush spoeltechnologie
De door Geberit ontwikkelde asymmetrische vorm van de binnenkant van de toiletpot zorgt voor een bijzonder grondige en geruisloze spoeling van de wc. Hiervoor is slechts één spoelopening aan de zijkant nodig. De binnenkant van de randloze – rimfree - toiletpot van AquaClean Mera is verrassend ruim en dus geschikt voor mensen van elk postuur. De toiletpot is van hoge kwaliteit en is afgewerkt met een speciale beschermlaag om vuilafzetting te voorkomen. Er zijn zo min mogelijk onbereikbare oppervlakten, randen en hoeken zijn zelfs helemaal weggelaten.

Een toiletzitting is een toiletzitting, denkt u wellicht. Maar dat is niet zo. Geberit AquaClean Mera is voorzien van de nieuwste generatie toiletzittingen, ontwikkeld op basis van uitvoerige tests en ontwerponderzoeken. Deze toiletzitting is gemaakt van het hoogwaardige Duroplast en is ergonomisch vormgegeven, wat resulteert in een uitzonderlijk groot zitcomfort.

Daarnaast kunt u direct genieten van de vrij instelbare verwarmingsfunctie van de toiletzitting. Dankzij een bewegingssensor warmt de toiletzitting al op zodra u in de buurt komt. In tegenstelling tot de gangbare oplossingen verbruikt dit systeem in ruststand geen stroom. Geïnspireerd door de natuur
Net als alle andere douchewc's in de AquaClean lijn is ook de naam van het nieuwste model geïnspireerd door de rivieren en meren in de Zwitserse bergen. Mera is een beek die vanaf het Oberengadin-dal in de Zwitserse Alpen via de rivier Po de Adriatische Zee instroomt. Het is de perfecte naam voor een fantastisch ontwerp, dat de frisheid en de reinigende kracht van water belichaamt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide