2075
Bidet douche

Opnieuw speelt Bossini zich op succesvolle wijze in de kijker. Het geheim achter het succes van deze sanitairgigant? Bossini blijft als internationale koploper op het gebied van hoogwaardig sanitair niet stilzitten, maar blijft vooruitkijken op de veranderende wensen van de klant. Binnen deze filosofie brengt Bossini zijn verfijnde bidet handdouches op de markt.

De Bossini bidet handdouches zijn een synthese van hygiëne, comfort en hoogstaand design. Deze handige knijpdouches, brengen door middel van een eenvoudige drukhendel een krachtige waterstraal voort, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor hygiënisch gebruik op het toilet. De Bossini bidet handdouches bieden hiermee een efficiënt alternatief voor het bidet. Maar er zijn veel meer toepassingen denkbaar. Zo kunnen ze ook op effectieve wijze ingezet worden als toiletdouche. Weg met die onhygiënische toiletborstel! Het toilet reinigen wordt dankzij de Bossini toilet handdouches ineens een stuk eenvoudiger en doeltreffender. De Bossini toiletdouches wijken af van de bidethanddouches door de krachtige, geconcentreerde straal waarmee het schoonmaken een koud kunstje wordt.

De Bossini bidet handdouches zijn voorzien van een afsluitbare watertoevoer en een wandhouder met veiligheidsstop, die voorkomt dat de waterslang barst als gevolg van de constante waterdruk. Zoals we van Bossini gewend zijn, zijn de bidet handdouches uitgevoerd in diverse innovatieve designs als Paloma, Nikita, Talita, Gaia en Alexa. De toiletdouches zijn leverbaar in de modellen Nikita, Paloma en Talita.

De Bossini bidet handdouches zijn een treffend voorbeeld van hoe Bossini op ingenieuze wijze erin slaagt hygiëne en comfort samen te brengen binnen een omlijsting van hoogstaand design. Kortom; de Bossini bidet handdouches verdienen als onmisbaar detail een plaats in iedere toiletruimte.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners