1300
Bedien nu je douchewc

De douchefunctie van de AquaClean douchewc’s van Geberit bediende je tot op heden met de reguliere afstandsbediening en het zijpaneel van het toilet. Vanaf nu kan je ook met je smartphone eenvoudig en gemakkelijk je AquaClean douchewc bedienen via de gratis te downloaden AquaClean-app. Persoonlijke instellingen zijn daardoor ook op reis bij andere AquaClean douchewc’s direct te gebruiken. Bovendien biedt de app software-updates, productinformatie en video’s over de verschillende functies van de douchewc en het onderhoud.

Een eenvoudige bediening van de Geberit AquaClean is van het grootste belang. Daarom beschikken deze douchewc's over een overzichtelijk bedieningspaneel en een intuïtieve afstandsbediening, welke met één hand te bedienen zijn. Vanaf nu is het ook mogelijk de AquaClean Mera en de AquaClean Tuma te bedienen met de nieuwe AquaClean-app. Via de app kunnen gebruikers niet alleen hun persoonlijke instellingen voor de douchestraalsterkte, douche-armpositie en oscillatie aanpassen en oproepen, maar ook die voor de verwarming van de wc-zitting, de geurzuivering en de warmeluchtföhn.


Neem Geberit AquaClean mee op reis
Naast gebruiksgemak en tal van instelopties biedt de AquaClean-app gebruikers vooral het voordeel, dat ze hun individuele gebruikersprofiel mee kunnen nemen op reis. Zo kunnen ze in hotels een douchewc eenvoudig aanpassen aan hun persoonlijke wensen. Ook heeft de app een aantal extra functies, zoals software-updates en productinformatie. Gebruikers kunnen via korte video's op hun smartphone meer te weten komen over de verschillende functies van de douchewc en het onderhoud.

De app is tevens handig voor loodgieters en consumenten om douchewc's eenvoudig te registreren. Na registratie verlengt Geberit de garantie automatisch met een jaar. Vroeger verzorgde de sanitairspecialist deze productregistratie tijdens het installeren. Maar met de nieuwe app kunnen eindgebruikers hun douchewc eenvoudig zelf registreren via de smartphone.

De Geberit AquaClean-app kan gratis worden gedownload in de iTunes App Store en de Google Play Store.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners