958
Bathroom Mania, dutch design tiles

Enige tijd geleden maakte het Nederlandse merk Bathroom Mania! internationaal furore met het spraakmakende urinoir Kisses. Het merkt timmert verder aan de weg en heeft haar assortiment uitgebreid met design tegels met jonge, kleurrijke en speelse designs. Deze tegels worden op de markt gezet onder de noemer Dutch Design Tiles. Het assortiment kwam tot stand uit een samenwerking met Bathroom Mania! en de designstudios Marcel Wanders, Inside Outside, Fraaie Dingen en Edward van Vliet (Sevv).

Spannend
Als het aan Bathroom Mania! ligt, dan wordt de badkamer een spannende plek die spettert van kleur. Het saaie wit en de voorspelbare vormen worden rigoureus doorbroken. De Dutch Design Tiles biedt mogelijkheden om ook de badkamerwand om te toveren tot een bijzonder kijkobject.

Dutch Design Tiles biedt drie tegellijnen. Daarmee zijn grote illustraties op de wand te creëren voor een daverend effect.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners