1882
Bathroom Mania, dutch design tiles
Gepubliceerd: 13-05-2012 Laatste update: 20-03-2022

Enige tijd geleden maakte het Nederlandse merk Bathroom Mania! internationaal furore met het spraakmakende urinoir Kisses. Het merkt timmert verder aan de weg en heeft haar assortiment uitgebreid met design tegels met jonge, kleurrijke en speelse designs. Deze tegels worden op de markt gezet onder de noemer Dutch Design Tiles. Het assortiment kwam tot stand uit een samenwerking met Bathroom Mania! en de designstudios Marcel Wanders, Inside Outside, Fraaie Dingen en Edward van Vliet (Sevv).

Spannend
Als het aan Bathroom Mania! ligt, dan wordt de badkamer een spannende plek die spettert van kleur. Het saaie wit en de voorspelbare vormen worden rigoureus doorbroken. De Dutch Design Tiles biedt mogelijkheden om ook de badkamerwand om te toveren tot een bijzonder kijkobject.

Dutch Design Tiles biedt drie tegellijnen. Daarmee zijn grote illustraties op de wand te creëren voor een daverend effect.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide