De toiletruimte is meestal het kleinste kamertje in huis. Dat vergt soms creatieve oplossingen. Met de nieuwe, moderne Avento fontein van Villeroy & Boch bespaar je ruimte en maak je een statement met het rechthoekige design in de mat witte uitvoering. Stijl het af met het bijpassende toilet in mat wit.

Oudere wc’s en badkamers zijn vaak nog voorzien van een vloerstaand closet. Voor wie niet de hele toiletruimte wil vervangen, maar wel graag wil reinigen met water, is nu de vloerstaande Geberit AquaClean Tuma douchewc de oplossing. Deze douchewc kan namelijk eenvoudig worden toegepast in bestaande situaties. De vloerstaande douchewc is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, te weten de AquaClean Tuma Classic en de uitgebreidere AquaClean Tuma Comfort.

Vaak wordt het toilet overgeslagen bij het inrichten van het huis. Het is natuurlijk niet de eerste plek waar je aan denkt, het kleinste kamertje van het huis, maar voor een complete en stijlvolle uitstraling van de woning is het belangrijk om ook het toilet gezellig te maken. Hoe maak je van het toilet een gezellige plek die goed bij de rest van het huis past? Door je toilet een thema te geven!

Het is dé revolutie in badkamerland: de douche wc. Met hun tijdloze keramische body passen LAUFEN Cleanet-douchewc's perfect in elk badkamerinterieur. Eenmaal geprobeerd, nooit meer anders! Het frisse, verzorgde gevoel zorgt voor een ongekende wellness ervaring. Laufen combineert de douche functie met uitstekende techniek én een doordacht en verfijnd design. Want het oog wil tenslotte ook wat.

Reguleer vieze geurtjes op je toilet met de Geberit Home-app. Stank op het toilet is een grote ergernis voor velen. Onlangs introduceerde Geberit hiervoor de vernieuwde DuoFresh Module. Deze verwijdert de lucht direct uit de toiletpot, waardoor vieze luchtjes passé zijn.

Zwart is de kleur van veel tijdloze designklassiekers en is opnieuw een belangrijke interieurtrend. Villeroy & Boch speelt in op deze trend en komt met de eerste zwarte douche-wc; de ViClean-I 100 Black Edition. Een toilet die een echt statement maakt in de moderne badkamer. De ViClean oogt als een gewoon toilet, maar heeft de technologie van een innovatieve douche-wc.

Ons brein koppelt een frisse geur aan een prettig gevoel. Nare geurtjes, op het toilet bijvoorbeeld, zorgen juist voor afkeer. Geberit vindt dat elk toiletbezoek prettig moet zijn. Niet alleen jouw toiletbezoek, maar ook dat van de mensen voor of na je. Door voortdurende productontwikkeling komt Geberit nu met de nieuwe Geberit DuoFresh module. Deze module is in combinatie met vrijwel elk Geberit Sigma inbouwreservoir toe te passen, dus ook in bestaande toiletsituaties. Naast een luchtfilter beschikt het element ook over een oriëntatielichtje en een ingebouwde toiletstickhouder voor fris water bij elke spoeling. Dankzij deze module kan iedereen genieten van frisse lucht op het toilet. Dat is een hele opluchting!

Maak indruk met je toiletruimte door het creëren van hét perfecte plaatje. Bij het ontwerpen van de toiletruimte wordt vaak nagedacht over tegels, de kleurstelling, het closet en de stijl van de accessoires. Maar de grootste indruk maak je waarschijnlijk met iets onverwachts… de bedieningsplaat! Tover een glimlach op iemands gezicht door een verrassende foto erin te verwerken of trek de wandbekleding door op de bedieningsplaat voor het wauw-effect. Met de nieuwe website maakjeeigenbedieningsplaat.nl is het eenvoudiger dan ooit. Door de keuze uit drie type bedieningsplaten, te weten de Geberit Sigma21, Sigma50 en de Sigma70, is er altijd een passende keuze.

De woonwereld is een belangrijke indicator voor de vormgeving van producten voor de badkamer. Kortstondige trends moeten daarbij echter zoveel mogelijk worden vermeden. De Soft-Edge vormtaal is een voorbeeld van een trend die zich uitstekend naar de badkamer laat vertalen.