990
Spiegels met spiegelverwarming
Gepubliceerd: 15-06-2015 Laatste update: 06-06-2023

Thebalux Badkamermeubelen heeft veel varianten badkamerspiegels. Bij een groot aantal is het mogelijk om spiegelverwarming toe te passen. Spiegelverwarming helpt tegen het beslaan van de spiegel.

Welke spiegels hebben er spiegelverwarming?
In het actuele programma waren de volgende spiegels al mogelijk met spiegelverwarming; LM LED spiegel: spiegel inclusief brede baan aan linker- en rechterzijde. Aan de onder- en bovenzijde een smalle verlichte baan Square LED spiegel: spiegel met verlichte baan langs de randen. Tevens indirecte verlichting aan de onderzijde. Spiegel wordt geschakeld via een bewegingssensor aan de onderzijde Touch LED spiegel: spiegel met verlichte baan aan de onder- en bovenzijde. Spiegel wordt geschakeld via een ‘Touch sensor’ op de spiegel (verlichte ring). De Touch sensor kan de LED verlichting dimmen, er zijn 3 standen (laag, midden en hoog). Padova TL spiegel: badkamerspiegel met verticale TL verlichting aan linker- en rechterzijde.

Vanaf heden is het ook mogelijk de volgende LED spiegels te bestellen inclusief spiegelverwarming;

Time LED spiegel: spiegel met datum en tijd display aan rechterzijde in de spiegel. Helemaal rondom heeft de spiegel LED verlichting. De verlichting schijnt over de muur, niet door de spiegel heen. De badkamerspiegel wordt geschakeld met een Touch sensor. Line LED spiegel: deze spiegel is er in een 55cm en 65cm hoge variant. De Line spiegel heeft 2 horizontale verlichte banen en indirecte verlichting aan onder- en bovenzijde. Schakeling via een Touch sensor. Bright LED spiegel: LED spiegel met LED verlichting wat door het etsglas rondom de spiegel schijnt. Spiegel heeft afgeronde hoeken. Ook de Bright spiegel is voorzien van een Touch sensor.

Hoe werkt spiegelverwarming op een badkamerspiegel?
Een voordeel van spiegelverwarming is dat geen condens komt op de plaats van de verwarmingsmat. Hierdoor is het mogelijk om nog steeds van de spiegel gebruik te maken wanneer er op hetzelfde moment gebruik gemaakt wordt van een bad of douche. De mat die aan de achterzijde tegen de spiegel aan is geplakt verwarmd het spiegelglas. Door de spiegelverwarming aan te zetten voordat er condens gaat vormen, blijft dit deel condensvrij.

De spiegelverwarming wordt automatisch ingeschakeld zodra de verlichting van de spiegel word ingeschakeld. In verband met de constructie achterop de spiegel zal niet de complete spiegel condensvrij gemaakt kunnen worden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide