2026
Sentavi Sunshower

Het was nog niet voor iedereen weggelegd; de luxe van een zonnebank onder de douche. Vanaf nu verandert dat, want Sentavi heeft de Sunshower Comfort ontwikkeld. In tegenstelling tot de Sunshower Deluxe, die in de muur wordt ingebouwd, kan de nieuwe variant in de hoek van iedere douche geplaatst worden. Dat zorgt ervoor dat vanaf dit najaar iedereen kan profiteren van alle voordelen van de Sunshower.

De Delftse vinding van de Sunshower is inmiddels binnen en buiten Nederland een groot succes. Vele mensen genieten van de luxe van een ingebouwde zonnebank in de douche. Met de komst van de Comfort, die middels een beugel in de hoek van de douche kan worden gemonteerd, kunnen mensen ook zonder bouwkundige ingrepen op een gezonde manier zonnen tijdens de dagelijkse douchebeurt. De Sunshower Comfort wordt geïntroduceerd bij 9 vestigingen van de Bijenkorf tijdens de Drie Dwaze Dagen op 4, 5 en 6 oktober aanstaande. Tijdens deze introductiedagen biedt Sentavi een gratis installatie aan.

Gezond
Wetenschappers zijn het erover eens dat het voor de aanmaak van vitamine D ideaal zou zijn om iedere dag 5 tot 10 minuten zonlicht te ontvangen. Met behulp van de Sunshower Comfort kun je dit op een verantwoorde, gemakkelijke manier realiseren. Regelmatig gebruik van de Sunshower Comfort geeft bovendien een gezonde teint.

Uitvoering
De Sunshower Comfort is verkrijgbaar in zowel witte als zwarte glasuitvoering. De glasplaat functioneert als een touch screen paneel, waarmee de tijd kan worden ingesteld. De Sunshower Comfort is uitgerust met 4 Philips HPA 250 watt lampen. Het enige dat nodig is, is 1000 Watt stroomtoevoer. Vanzelfsprekend voldoet het apparaat aan alle Europese normen en regelgeving en is het KEMA gekeurd. De prijs bedraagt € 3.495,-. De Sunshower Comfort wordt verkocht bij de betere badkamerwinkels, kijk voor de adressen op www.sentavi.nl.

Over Sentavi
Sentavi is in 2001 opgericht door Merijn Wegdam en Oscar Meijer in Delft. Het bedrijf is bekend om de Sunshower, een zonnebank voor onder de douche, en de Aquavision, een waterdichte televisie. De producten van Sentavi zijn te verkrijgen bij 250 sanitairspeciaalzaken in 10 Europese landen (waaronder bij Cees Pronk Bad in Amsterdam, Au Four in Maastricht en verschillende Bad en Bodyzaken in Nederland, maar ook bij Harrods in Londen) en sinds kort eveneens in de VS.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners