1520
Stel je voor… elke dag een wellness moment!
Gepubliceerd: 27-09-2021 Laatste update: 18-09-2021

Wij op de redactie kunnen ons dit tegenwoordig héél goed voorstellen! Hoe dat komt? Dat gaan we je snel verklappen. Een dagje lekker naar de spa en je daar helemaal laten vertroetelen, wij zijn er dol op. Elke keer komen wij eigenlijk tot dezelfde conclusie; Dit soort me-time, we doen het veel te weinig! Dit is nu eenvoudig op te lossen door de spa gewoon bij je in huis te halen. Wij leggen uit hoe:

Helemaal zen

Je favoriete boek, een wijntje eneen lekker geurkaarsjes op de rand van het bad. Een beter zenmoment na een week hard werken kunnen wij ons eigenlijk niet voorstellen. Kids lekker naar bed, partner op de bank met een Netflix serie en jij even tijd voor jezelf.

Toch lukt ontspannen alleen wanneer je ook echt een fijne badkamer hebt om van te genieten. Om dit te bereiken zijn de juiste producten in de badkamer heel belangrijk. Het kiezen van de perfecte badkamer is best lastig. De mogelijkheden zijn oneindig, maar de ruimte is vaak beperkt, dus dat brengt keuzes met zich mee.

Visualiseren kun je leren

Deze keuzes zijn tegenwoordig véél makkelijker met de service die wij onlangs hebben ontdekt. Bij Rijvo kun je namelijk allerlei leuks uitzoeken voor je badkamer, vervolgens zetten de experts dit virtueel zó in elkaar dat het lijkt alsof jij al in je badkamer rondloopt.

Helemaal 3D vormgegeven, dus je weet precies of het allemaal past en is gepositioneerd zoals jij wilt. En het fijne is, je zit er nog niet aan vast. Veranderen is gewoon mogelijk totdat jouw keuze definitief is en alles besteld kan worden.

Oog voor details

Daarnaast is de badkamer, net als de keuken, een plek waar het loont om professionals in te schakelen. Niet alleen kwalitatief goede spullen zijn belangrijk, maar ook dat deze juist worden geïnstalleerd, want als dit fout gaat, kan het zomaar gebeuren dat er binnen de kortste keren lekkage ontstaat. Het voordeel van Rijvo is dat zij deze vakmensen in huis hebben!

Het monster van Loch Wellness

Investeren in een badkamer is vanuit praktisch en hygiënisch oogpunt soms nodig, maar vergeet zeker het wellness aspect niet! Laat het monster van Loch Welness gerust toe in je casa. Want wanneer je een fijne badkamer hebt, kan het echt jóuw oase van rust in huis worden.

Vergeet ook niet om heerlijke, zachte handdoeken aan te schaffen en je favoriete bodycream. Voor je het weet, hoef jij nooit meer naar een professionele wellness. Mits je natuurlijk die massage bij je partner weet te fixen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide