871
Duravit Inipi sauna

Met Inipi presenteerde badkamerfabrikant Duravit een moderne designsauna dat het klassieke zweetbad uit de kelder heeft gehaald en het een plek heeft gegeven in de badkamer en leefruimte. In samenwerking met het Oostenrijks designtrio EOOS, zet Duravit deze trend door voor kleinere badkamers en lanceert de nieuwe Inipi B Super Compacte sauna, die een voetafdruk heeft van zon 120 x 120 cm daarbij toch een comfortabele hoeveelheid ruimte biedt voor één persoon zonder de hoogste designeisen uit het oog te verliezen.

De sauna past in bijna elke hoek, zelfs in kleine stadsappartementen en biedt voldoende ruimte voor een ontspannende wellnesservaring. Bovendien is Inipi B net zo makkelijk te monteren als te demonteren, zodat het toestel ook in huurwoningen kan geplaatst worden. Een ander voordeel is dat de nieuwe compacte saunas beschikbaar zijn aan een zeer goed prijs/kwaliteitsverhouding.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners