De inrichting van een huis weerspiegelt de persoonlijkheid van de bewoners. Mensen geven een woon- of slaapkamer het liefst precies die sfeer waarin ze zich aangenaam voelen. Zo willen we ook graag dat de badruimte een oase is waar je helemaal tot jezelf kunt komen. De nieuwe Wellspring inbouwcabine van Cleopatra/Pharo biedt alle ruimte voor het aanbrengen van een persoonlijke touch.

Met zorg uitgekozen keramische tegels geven een badkamer karakter. Het totaalbeeld is nog completer als ook de stoom/douchecabine in dezelfde stijl worden uitgevoerd. De nieuwe Wellspring inbouwcabine maakt dat mogelijk. Hij is leverbaar met wanden die speciaal geschikt zijn om tegelwerk op aan te brengen. Zo ontstaat in de badruimte een perfect eenheid van stijl.

De Wellspring is geheel uitgevoerd in acryl en leverbaar met tegelbare panelen. Voordeel van dit materiaal is dat de comfortabele zitplaatsen de warmte aannemen van de huid. Bovendien is het gladde, egale oppervlak eenvoudig te reinigen en dus hygiënisch. De Wellspring is uitgerust met een stoom- en douchekolom van hoogwaardige designkwaliteit.

Daarin zijn vele functies geïntegreerd die zorgen voor optimaal badcomfort. De Wellspring kent twee formaten: 1-persoons (115 x 90 cm) en 2-persoons (130 x 130 cm). De Wellspring is ook leverbaar in volledige acryluitvoering.

Warm welkom in nieuwe showroom en testruimte
Aan den lijve ondervinden hoe het is om in een hottub of whirlpool te liggen? Zelf proberen hoe verkwikkend een stoombad is? Het is allemaal mogelijk in de vernieuwde testruimte en showroom van Cleopatra in Westknollendam.

Ook leuk om te lezen