1729
Een buitensauna in handbereik
Gepubliceerd: 23-12-2020

Wil je graag kunnen ontspannen in een sauna? Maar wil je niet elke keer op pad? Dan is een sauna in de achtertuin perfect! Je hoeft namelijk maar even in de sauna te zitten en je voelt de tres van je afglijden. Daarnaast hoef je niet veel tijd vrij te maken, je kan namelijk zo naar de sauna toe lopen, en een paar minuten genieten van de heerlijke warmte. Wil je meer weten over een buitensauna? Lees dan verder!

 

Kom tot rust in je achtertuin

Als je genoeg plek in je achtertuin hebt is het heerlijk om een plek te creëren waar jij helemaal kan ontspannen. Een buitensauna draagt daar zeker aan bij, maar de omgeving kan nog meer ontspanning bieden. Denk bijvoorbeeld aan palmbomen, olijfbomen, houten vlonders gelijk met de kleur van de sauna en sfeervolle verlichting. Als je de houten vlonders kiest in dezelfde kleur als de sauna, creëer je meer rust. Dit komt doordat het een eenheid is. Aan de hand van deze elementen is het mogelijk om een sfeervolle en rustige plek te creëren. Maar het is ook prettig als je ergens kan zitten en relaxen, naar je bezoek aan je eigen buitensauna. Dit kan aan de hand van een lounge set, een hangmat maar ook een heerlijke hangstoel.

Koel na de sauna af met een buitendouche

Als je uit de sauna komt is het belangrijk om goed af te koelen. Daarnaast is het ook nog een prettig om af te koelen. Als je niet afkoelt kan je namelijk behoorlijk last krijgen van hoofdpijn en benauwdheid en daarnaast kan je behoorlijk gaan zweten. Een buitendouche is hier voor ideaal. als je een douche wilt die bij de sauna past is een douche met een stortemmer ideaal, dit is een houten douche met een emmer. Aan de hand van een touwtje kan je de emmer naar beneden halen, waardoor er water uit komt. Je kan er voor kiezen dat je een ‘stort’ vloed aan water over je heen wilt, of een klein beetje. 

Een buitensauna aanschaffen bij Welvaere

Wil je meer informatie weten over een buitensauna? Neem dan eens een kijkje op de website van Welvaere, hier staat namelijk meer informatie op en ze hebben een ruim assortiment aan buitensauna’s.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide