5778
Een bubbelbad in de tuin plaatsen
Gepubliceerd: 01-06-2021 Laatste update: 13-08-2021

Droom jij al een tijdje van een bubbelbad in de tuin? Eindeloos relaxen in alle rust en privacy. Of ben je de gelukkige die onlangs een bubbelbad heeft aangeschaft, maar twijfel je nog waar je hem precies in de tuin moet plaatsen.

Sommige bubbelbaden kunnen, zeker in de Nederlandse kleine tuin, een 'log' object zijn. Hem zomaar ergens in een hoek plaatsen is niet altijd mooi of praktisch. Daarom speciaal een aantal tips om een bubbelbad op een mooie manier in de tuin te integreren.

1. Zijwanden van een bubbelbad wegwerken
Het mooiste is als je niet direct alle zijkanten van het bubbelbad ziet. Dit kan je voorkomen door hem in een hoek te plaatsen, maar ook door er een constructie omheen te plaatsen. Dat kan van mooie houten panelen, maar ook door middel van steen of rotsen.

2. Creëer een outdoor spa
Gebruik een bubbelbad om in de tuin een outdoor spa te creëren die los ligt van het eetgedeelte. Plaats hem bijvoorbeeld onder een prieel of gebruik een pergola. Plaats er een mooie ligstoel naast met een bijzettafel. Of maak een mooie afscheiding met een boom of heg.

3. Laat het bubbelbad inbouwen
Sommige bubbelbaden kan je in de grond laten inbouwen. Gebruik je het bubbelbad niet? Plaats er dan een cover overheen. Of nog praktischer, een stevige houten afdekplaat waar je gewoon overheen kan lopen. Dat bespaart ruimte!

4. Creëer je zonnedek
Naast je bubbelbad heerlijk zonnen of relaxen? Maak dan direct aan of naast  het bubbelbad een zonnedek. Doe dit met mooie houten of kunststof vlonders. Zo stap je vanuit je bubbelbad meteen op een waterbestendig dek waar je nog heerlijk op kan naluieren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide