4826
Review Grohe Rainshower SmartControl
Gepubliceerd: 02-11-2016 Laatste update: 15-09-2017

Heb je de nieuwe Rainshower SmartControl van Grohe al gezien? Een nieuw douchesysteem met werkelijk alles erop en eraan! En nu komt het leukste van alles.... wij mochten deze Rainshower SmartControl zelf uittesten! Hoe dat ging? Lees maar snel verder...

Regelmatig plaatsen we op Wonenonline.nl de laatste noviteiten van Grohe. Deze keer ontvingen we een persbericht van een hele andere orde. Namelijk een uitnodiging om het nieuwste douchesysteem van Grohe zelf uit te testen in het luxe Vesper hotel in Noordwijk. Dat lieten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen.... dus hop... op naar Noordwijk en onder de  douche.
 
Na een dagje flink shoppen en uitwaaien aan het strand waren we wel toe aan een ontspannende douche. Eenmaal aangekomen in de hotelkamer waren we buitengewoon verrast toen we in de badkamer het prachtige Grohe douchesysteem aantroffen. We hadden hem natuurlijk al gespot op de persfoto's maar in het echt was hij nog groter en mooier dan we hadden gedacht.

Als eerste viel ons het mooie bedieningspaneel op. Een soort van planchet met aan de zij en voorkant een aantal knoppen. Aan de bovenzijde een glazen plaat waar je je verzorgingsproducten op kunt plaatsen. Handig!  Als we omhoog kijken hangt daar een prachtige design hoofddouche. Niet rond maar ovaal en beslist groot genoeg om met je hele lichaam onder te staan. Ook aanschouwen we de verschillende openingen die ons erg nieuwsgierig maken naar de stralen die we mogen verwachten. 

We kunnen onze nieuwsgierigheid dan ook niet langer bedwingen en springen onder de douche. We beginnen met de handdouche. Met één druk op de knop schakelt de handdouche zich in. Met de draaiknop aan de zijkant van het bedieningspaneel regelen we vervolgens de juiste temperatuur wat heel gemakkelijk gaat. Met de nieuwste technologie van GROHE blijft het water constant op een aangename 38 graden. Geen temperatuurschommelingen, ook niet als iemand in een andere kamer zijn of haar douche gebruikt. De handdouche is lekker licht van gewicht en de straal is heerlijk zacht maar toch krachtig zoals je van een handdouche mag verwachten. 

En toen was het moment daar.... Let it rain! We konden kiezen uit 2 knoppen voor de hoofddouche. We kozen als eerste voor de rechter. Die beloofd ons een weldadige regenbui! En ja een heel bijzondere ervaring! Het is alsof je werkelijk  in de regen staat. Maar nog beter, een heerlijke warme regen! Heel veel druppels die voelen als een fijne zachte nevel. Vooral het zachte van de druppels viel ons op. Veelal bij regendouches klettert het water op je neer maar hier was het een aangename bui!  Overigens ontdekten we even later dat we ook aan de knop ook konden draaien om de sterkte van de regenbui te regelen! 

 


 

 


Na even heerlijk te hebben genoten van de regen was het nu tijd voor een wat steverige douche... althans zo lijkt de icoon op de linkerknop ons te vertellen.... en deze knop zegt ook niets teveel. Na het drukken op deze knop worden er ineens verschillende massagestralen ingeschakeld.  Zowel onze schouders als ons hoofd maken kennis met een verkwikkende massage... heerlijk! Even lekker alles loslaten en genieten van het moment. En ook hier kunnen we de sterkte van de stralen weer helemaal naar wens instellen.

 


 

 


Na een leuke en inspannende dag bood de Grohe Rainshower SmartControl ons echt een luxe en ontspannen beleving. We waren weer helemaal fris en fruitig om te gaan genieten van een smakelijk diner om even later moe maar voldaan ons lekkere bedje in te kruipen. 

 


 

 


En de volgende ochtend.... natuurlijk weer heerlijk onder de douche om vervolgens, na een kostelijk ontbijt dankbaar en tevreden huiswaarts te keren!
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide