972
Optimale hygiene en comfort
Gepubliceerd: 20-06-2016 Laatste update: 06-06-2023

Voor veel mensen is het een taboe om over hun toiletgewoontes te praten. Toch is het noemenswaardig te melden dat er verfrissend nieuws is op toiletgebied. Ben jij al bekend met het hygiënische comfort van een douche wc?

Opmars
De douche wc is aan een ware opmars bezig. Steeds meer mensen raken enthousiast over de hygiëne en frisheid die het gebruik van de douche wc met zich meebrengt. Ze verkiezen de hygiënische reiniging met warm water boven het gebruik van toiletpapier. Het is bovendien een uitkomst voor mensen die niet zelfstandig naar het toilet kunnen.

Wellnessbeleving
Het bidet heeft een metamorfose ondergaan en staat niet meer naast het gewone toilet in de badkamer, maar is volledig geïntegreerd in de toiletpot of toiletbril. Na een druk op de knop van de afstandsbediening of wc schuift een sproeikop uit de toiletpot. Een zachte waterstraal op lichaamstemperatuur reinigt vervolgens het onderlichaam.

Milieuvriendelijk
Het wordt een echte wellnessbeleving wanneer je op de voorverwarmde bril van een van de luxe modellen plaatsneemt. Hier kun je zelfs de temperatuur, intensiteit van de straal en de sproeikopstand instellen en met een föhn, die je onderlichaam droogt, is er geen toiletpapier meer nodig. In een gemiddeld gezin van 4 personen bespaar je daarmee € 218 aan kosten voor toiletpapier. Ook de milieuvervuilende vochtige toiletdoekjes worden met de douche wc overbodig.

Het heerlijke schone gevoel na het gebruik van een douche wc maakt de gewoonste zaak van de wereld voortaan heel bijzonder. Benieuwd geworden naar de douche wc? Kom dan langs in één van de showrooms van Sanitairwinkel.nl.

Filmpje
Bekijk onderstaand filmpje van de Geberit Aquaclean Sela.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide