698
Optimale hygiene en comfort

Voor veel mensen is het een taboe om over hun toiletgewoontes te praten. Toch is het noemenswaardig te melden dat er verfrissend nieuws is op toiletgebied. Ben jij al bekend met het hygiënische comfort van een douche wc?

 

Opmars
De douche wc is aan een ware opmars bezig. Steeds meer mensen raken enthousiast over de hygiëne en frisheid die het gebruik van de douche wc met zich meebrengt. Ze verkiezen de hygiënische reiniging met warm water boven het gebruik van toiletpapier. Het is bovendien een uitkomst voor mensen die niet zelfstandig naar het toilet kunnen.

Wellnessbeleving
Het bidet heeft een metamorfose ondergaan en staat niet meer naast het gewone toilet in de badkamer, maar is volledig geïntegreerd in de toiletpot of toiletbril. Na een druk op de knop van de afstandsbediening of wc schuift een sproeikop uit de toiletpot. Een zachte waterstraal op lichaamstemperatuur reinigt vervolgens het onderlichaam.

Milieuvriendelijk
Het wordt een echte wellnessbeleving wanneer je op de voorverwarmde bril van een van de luxe modellen plaatsneemt. Hier kun je zelfs de temperatuur, intensiteit van de straal en de sproeikopstand instellen en met een föhn, die je onderlichaam droogt, is er geen toiletpapier meer nodig. In een gemiddeld gezin van 4 personen bespaar je daarmee € 218 aan kosten voor toiletpapier. Ook de milieuvervuilende vochtige toiletdoekjes worden met de douche wc overbodig.

Het heerlijke schone gevoel na het gebruik van een douche wc maakt de gewoonste zaak van de wereld voortaan heel bijzonder. Benieuwd geworden naar de douche wc? Kom dan langs in één van de showrooms van Sanitairwinkel.nl.

Filmpje
Bekijk onderstaand filmpje van de Geberit Aquaclean Sela.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners