1473
Maatwerk van Bette
Gepubliceerd: 24-01-2017 Laatste update: 14-09-2017

Bij het vervangen van een standaard ligbad of douchebak wordt de ruimte aan de zijkanten meestal opgevuld met lelijke tegelranden of dikke kitranden. Om dit te voorkomen, kan fabrikant BETTE ligbaden, douchebakken en wastafels op maat leveren. Dan past het precies, het is esthetisch mooier om te zien en het bespaart op bouwkundige aanpassingen en bouwtijd. Dus ideaal voor uw badkamerrenovatie. Wilt u bovendien geen siliconenvoegen, die meestal op de lange termijn vies worden, dan biedt BETTE een voegloze oplossing. Zonder siliconenvoegen blijft altijd mooi, het is duurzamer want vervuiling en schimmel treedt niet op, en is bovendien veel hygiënischer. Tot slot biedt BETTE het spa-gevoel thuis met sensationele bubbelbaden, optioneel met kleurrijke ledverlichting.

Extra comfort paneel
Verschillende douchebakken kunnen op wens direct met een naadloos aangevormd paneel geleverd worden. Hierdoor is het integelen van een douchebak verleden tijd en kan deze direct geplaatst worden op de afgewerkte vloer. BETTE levert het comfort paneel niet alleen voor nis inbouw maar ook voor hoekoplossingen. Indien de afvoer toegankelijk moet blijven kan naar keuze een losse plint worden aangebracht.

Afgeschuinde hoek
Afhankelijk van uw situatie kan aan ligbaden en douchebakken ook een afgeschuinde hoek aangebracht worden. Hierdoor kunnen ruimtes maximaal ingedeeld worden om een doorloop te vergemakkelijken.

Schimmelende voegen verleden tijd!
BETTE heeft een duurzame, esthetische en hygiënische oplossing ontwikkeld zodat siliconen voegen bij douchebakken en ligbaden overbodig zijn. Daardoor behoren schimmelende en gescheurde kitvoegen tot het verleden. Ziekteverwekkers krijgen geen kans zich te nestelen of vermenigvuldigen. De oplossing bestaat uit een opstaande afkanting van 35 mm hoogte aan de rand van de douchebak of ligbad. Bij inbouw wordt 12 mm over getegeld. Zo wordt een hygiënische afsluiting met de muur gegarandeerd. De opstaande rand is leverbaar bij vele modellen douchebakken en ligbaden.

Glazuur Plus vereenvoudigd onderhoud
Het standaard glazuur is zeer robuust, sterk en tegelijk hygiënisch en reinigingsvriendelijk. Het standaard glazuur kan van een extra afwerking worden voorzien, het glazuur plus. Dit zorgt voor een extra waterafstotende werking, zodat water er gemakkelijk af druppelt. Vuil hecht zich minder snel aan en reinigen gaat eenvoudiger en sneller. Bovendien beschermt glazuur plus het milieu, want er hoeven geen bijtende reinigingsmiddelen toegepast te worden. Een zachte vochtige doek volstaat voor het onderhoud.

Sensationeel bubbelen met leds
Met de bubbelbaden beleeft u een echt wellness gevoel thuis. Het zorgt voor ontspanning en levert een wezenlijke bijdrage aan uw welzijn. U kunt kiezen tussen zuivere lucht- of watersystemen. Voor extra sfeer kunt u de bubbelsystemen uitbreiden met ledverlichting. Met de ledverlichting kunnen sensuele kleurstemmingen worden gecreëerd. De ledverlichting kan overigens ook zonder het bubbelsysteem in het ligbad geïntegreerd worden.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide