1608
Strakke design kranen ‘Time2020’
Gepubliceerd: 30-06-2015

Luca Sanitair is bekend om het complete assortiment Italiaans design sanitair. De kranenserie Time2020 van het Italiaanse topmerk Bongio is daar een prachtig voorbeeld van. De serie Time2020 is zeer compleet met kranen voor wastafel, bad en douche. De Time2020 kranen van Bongio zijn gemaakt van 100% roestvrijstaal van de hoogste kwaliteit (RVS type 316). Luca Sanitair levert de kranen van Bongio exclusief op de Nederlandse markt. De Bongio-kranen zijn in Nederland alleen verkrijgbaar bij de dealers van Luca Sanitair; niet via internet.

Time2020 - complete serie kranen
De serie Time2020 van Bongio is bijzonder compleet en bestaat uit een groot assortiment van wastafel-, wand-, douche- en badkranen, zowel voor op- en inbouw als vrijstaand. De zeer complete serie Time2020 biedt bovendien een groot aantal accessoires, zoals een wc-rolhouder, handdoekhouder, ophanghaakjes, een zeephouder, zeepdispenser en verlichting. Bongio – kranen met traditie
Bongio is 100% Italiaans en heeft een rijke traditie van kranen sinds 1936, bijna 80 jaar. Alle kraanontwerpen van Bongio zijn van 100% Italiaans design en 100% Italiaanse kwaliteit. De kranen van Bongio hebben 10 jaar volledige garantie op de ‘body’. Het verchromen en kleuren van de kranen wordt bij Bongio in de eigen fabriek gedaan, wat de kwaliteit en zekerheid ten goede komt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide