1198
Badkamerkranen Kludi

Van de series KLUDI ZENTA & KLUDI BOZZ zijn nu tweegats inbouwvarianten voor de wastafel verkrijgbaar. De mengkranenseries ZENTA & BOZZ bieden daarmee aanvullende comfort oplossingen voor de badkamer.

De gereduceerde architectonische vormen van de tweegats mengkranen functioneren bijzonder goed in combinatie met waskomoplossingen. De cirkel- en kubusvormige designelementen werden bij het ontwerp van het product consequent toegepast. De cylindrische uitloop is in de lengtes 180 en 230 mm verkrijgbaar en bevat de waterbesparende S-pointer perlator, die Kludi in vele producten toepast.

De richting van de waterstraal van deze S-pointer perlator kan met één vingerbeweging en zonder gereedschap tien graden versteld worden. De plaats waar de waterstraal de wastafel raakt, is daarmee aan te passen aan de vorm van de wastafel. Geen natgespatte kleding meer! Het water stroomt niet te ver achterin de wastafel en niet te ver voorin, de ideale positie is in seconden in te stellen. Dat vermindert de noodzaak tot schoonmaken en geeft ook bij een volledig geopende kraan een perfect straalbeeld.

Dat deze inbouwwastafelmengkranen eenvoudig toepas-baar zijn bewijst de geringe inbouwdiepte van 45mm (tot max. 75mm) van het inbouwdeel. Ideaal bij ieder badkamerontwerp!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners