1321
Badkamerkranen Kludi
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Van de series KLUDI ZENTA & KLUDI BOZZ zijn nu tweegats inbouwvarianten voor de wastafel verkrijgbaar. De mengkranenseries ZENTA & BOZZ bieden daarmee aanvullende comfort oplossingen voor de badkamer.

De gereduceerde architectonische vormen van de tweegats mengkranen functioneren bijzonder goed in combinatie met waskomoplossingen. De cirkel- en kubusvormige designelementen werden bij het ontwerp van het product consequent toegepast. De cylindrische uitloop is in de lengtes 180 en 230 mm verkrijgbaar en bevat de waterbesparende S-pointer perlator, die Kludi in vele producten toepast.

De richting van de waterstraal van deze S-pointer perlator kan met één vingerbeweging en zonder gereedschap tien graden versteld worden. De plaats waar de waterstraal de wastafel raakt, is daarmee aan te passen aan de vorm van de wastafel. Geen natgespatte kleding meer! Het water stroomt niet te ver achterin de wastafel en niet te ver voorin, de ideale positie is in seconden in te stellen. Dat vermindert de noodzaak tot schoonmaken en geeft ook bij een volledig geopende kraan een perfect straalbeeld.

Dat deze inbouwwastafelmengkranen eenvoudig toepas-baar zijn bewijst de geringe inbouwdiepte van 45mm (tot max. 75mm) van het inbouwdeel. Ideaal bij ieder badkamerontwerp!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide