KLUDI introduceert een in hoogte verstelbare ééngreeps mengkraan voor de wastafel -passend bij de Kudi MX serie. Met de Kludi MX XXL heeft de kranenspecialist uit Menden een mengkraan ontwikkeld, die indiengewenst boven zichzelf uitgroeit. Deze mengkraan,passend bij de Kludi MX serie, is in hoogte verstelbaar. Met een handbeweging kan men de kraan 10 cmomhoog laten komen. Hierdoor ontstaat voldoende ruimte onder de uitloop om bijv. een emmer te vullen of om het haarwassen aanzienlijk te vergemakkelijken. Het terugbrengen naar de basispositie is zowelmakkelijk als ook veilig. Met een druk op de knop glijdt de MX XXL geruisloos omlaag in de normale positie.

Kludi MX XXL ziet er net zo uit als de overige ééngreeps mengkranen uit de MX serie, want deverstelmogelijkheid is in de basispositie niet zichtbaar. De XXL mengkraan heeft overigens alle design- enfunctiekenmerken van Kludi MX: een zuivere belijning en een getailleerde beugelhendel met bijzonderaangename haptiek.

Tot het Kludi MX assortiment horen naastwastafeloplossingen ook bidetmengkranen en op-en inbouw producten voor douche en bad. Ookthermostaten zijn in MX design verkrijgbaar. Deinbouwvarianten zijn bovendien te combineren methet universele Kludi Flexx.Boxx inbouwsysteem.

In de nieuwe Kludi MX XXL is de s-pointer straalbreker standaard ingebouwd. Met de s-pointer is dewaterstraal flexibel in alle richtingen te verstellen -een uiterst nuttige functie als de mengkraan omhoog gelift is.

Ook leuk om te lezen