1230
Hansaronda kraan

De populaire mengkranenlijn HANSARONDA is niet meer weg te denken uit het assortiment van HANSA. Al ruim 14 jaar is het model een vast onderdeel in vele badkamers. Nu wordt de elegante klassieker gepresenteerd in een nieuwe look: slanker, rechtlijniger en moderner. Maar niet alleen het verfrissende design overtuigt, ook de "innerlijke waarden" tellen mee. De nieuwe HANSARONDA onderscheidt zich door hoogwaardige kwaliteit en een op duurzaamheid gerichte techniek. De slimme kraan verbruikt slechts 6 liter water per minuut en volgt daarmee dus volledig de "groene" trend. Met de nieuwe Ronda-serie brengt Hansa een lijn op de markt die het HANSA I LIVING segment optimaal aanvult.

HANSARONDA een prima mengkraan
Het design van de nieuwe HANSARONDA, dat slanker is als het vorige model, maakt een lichte en elegante indruk. De zachte overgangen van ronde naar rechte lijnen maken de mengkraan tot een modern element dat op een harmonische manier in elke badkamer past. De hendel van de mengkraan ligt niet alleen goed in de hand, maar ziet er door de slanke vorm ook heel mooi uit.

Typisch HANSARONDA: veel varianten, dus veel mogelijkheden
Het HANSA I LIVING segment staat voor mengkranenseries met een karakteristiek, tijdloos design en een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Deze series beantwoorden ieder op hun eigen manier aan de hoogste eisen op het gebied van design en kwaliteit. De HANSARONDA past perfect in deze categorie. De ruime keuze aan producten biedt ontwerpers, opdrachtgevers en installatiebedrijven alle vrijheid: naast de klassieke wastafelmengkraan is er bijvoorbeeld ook een variant met hoge sokkel, een wastafeloplossing voor aan de wand en een wastafelmengkraan met uittrekbare handdouche.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Maar HANSARONDA heeft nog meer te bieden. Een vrijstaande badmengkraan die middenin de ruimte kan worden geplaatst, zorgt voor een bijzonder accent in de badkamer. De serie wordt afgerond door fraaie opbouw- en inbouwvarianten voor douche en bad. De sleutel voor een perfecte, op de architectuur georiënteerde badkamer, die de ruimte als een geheel beschouwt, is de integratie van het inbouwsysteem HANSAMATRIX, dat een precieze, rechtlijnige en vooral op de millimeter nauwkeurige plaatsing van de kraanelementen mogelijk maakt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners