1549
Hansa Matrix kranen
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 05-10-2017

Was de badkamer vroeger een puur functionele ruimte, is het nu een plek met een geheel eigen stijl die royaal van opzet mag zijn. Ontwerpers staan voor de uitdaging een interieurconcept voor de ruimte in zijn totaliteit te ontwerpen, waarbij werkelijk alle elementen, dus wastafel, bad douche tot en met de indeling van de mengkranen betrokken worden. De sleutel voor een op de vormgeving georiënteerd badkamerontwerp levert HANSAMATRIX, het nieuwe inbouwsysteem van de kranenproducent uit Stuttgart. Het modulaire systeem biedt architecten en ontwerpers tal van mogelijkheden. Ideeën voor de vormgeving kunnen eenvoudig en precies worden omgezet. HANSAMATRIX laat met name het markante design van de wastafels, douches en baden uit de HANSA LIVING productlijnen goed tot hun recht komen.

HANSAMATRIX: modulair en veelzijdig
HANSAMATRIX vormt de sleutel voor een grote variëteit aan mogelijkheden voor de vormgeving. Het modulaire systeem met zijn exacte ontwerpraster van 25 mm als basisafmeting schept de nodige ruimte voor meer creativiteit. Bij de installatie dient een montagerail als een soort liniaal en hulpmiddel om de gewenste modules op een afstand van 25 mm of een veelvoud daarvan gelijkmatig en precies op maat aan te brengen.

De componenten kunnen verticaal, horizontaal, in groepen of apart geplaatst worden waardoor de ontwerpvrijheid nagenoeg grenzeloos is, en dat tot de eindmontage. Alle elementen, van wastafelmengkraan tot en met de thermostaat, kunnen geheel flexibel en individueel afgestemd op de toepassing worden aangebracht. HANSAMATRIX biedt twee klassieke maten voor het design: een vierkant van 75 mm x 75 mm en een slanke rechthoek van 75 mm x 175 mm.

Het resultaat is steeds exact zoals het is gepland: mengkranen met een geometrische, rechtlijnige en strakke uitstraling, die optimaal in het design van de moderne badkamer passen en deze perfect afmaken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide