Met de nieuwe kranenserie HansaCanyon verrast Hansa opnieuw. Met de succesvolle watervalkraan HansaMurano werd water als blikvanger centraal gezet. HansaCanyon borduurt voort op dit concept, maar voegt daar een nieuwe dimensie aan toe. HansaCanyon biedt een schouwspel van licht en water in minimalistisch design.

De strakke, rechthoekige kraan herbergt een bijzondere verrassing. In de uitloop van de kraan is een open watergeul aangebracht, die zicht geeft op het stromende water. Afhankelijk van de gekozen watertemperatuur, stroomt door het water gekleurd licht: van blauw (voor koud water) naar helder rood (voor warm water). Zo creëert HansaCanyon een fascinerend water- en lichtschouwspel in de badkamer.

Sensor bediening
De kraan wordt elektronisch bestuurd, via strak en vlak vormgegeven bedieningsknoppen met sensor. Lichtgevende strips aan de zijkant van de sensorknoppen geven visueel de gekozen watertemperatuur aan.

HansaCanyon biedt twee wastafelkranen in verschillende formaten. Voor bad en douche is de kraan uitgevoerd met een brede uitloop, wat het effect geeft van een natuurlijke waterval.

Bekroond design
HansaCanyon is een ontwerp van de designers Reinhard Zetsche en Bruno Sacco. Bij de introductie werd de kraan bekroond met de design plus award van de German Design Council, vanwege het innovatieve, onderscheidende design.

HansaCanyon is leverbaar vanaf 1.587,00 (prijs incl. BTW)

Ook leuk om te lezen