1426
Grohe eurosmart kranen
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 05-10-2017

Ongemerkt brengen we per dag heel wat tijd door in de badkamer en keuken. Van tanden poetsen, scheren en douchen tot handen wassen en koken. Duurzame kranen die optimaal comfort bieden, zijn dan ook een absolute must in huis. Grohe breidt haar tijdloze en geliefde Eurosmart-serie uit met een Cosmopolitan-lijn; ééngreepskranen voor badkamer en keuken. Eenvoudig te bedienen en met een uiterst minimalistische vormgeving, kenmerkend voor de Cosmopolitan kranen van Grohe. Bovendien kent de nieuwe lijn een opvallend goede prijs-/kwaliteitverhouding. Deze combinatie van minimalisme, innovatieve technologie en voordelige prijs van de nieuwe Eurosmart kranen, is in het buitenland inmiddels een bewezen hit.

Door een volledig geïntegreerde mousseur en de ergonomische vormgegeven ronde greep zijn de nieuwe Eurosmart kranen eenvoudig in gebruik. Bovendien past het gestroomlijnde ontwerp met subtiele, speelse rondingen perfect bij een moderne badkamer en keuken.

Voor elke ruimte een kraan
Met de uitgebreide Eurosmart Cosmopolitan serie van Grohe kun je iedere ruimte in huis van dezelfde stijl kranen voorzien. Deze serie bestaat voor de badkamer uit wastafelkranen, een bidetkraan, bad- en douchemengkranen. Een eye catcher is de driegats wastafelmengkraan. Het toppunt van design tegen een gunstige prijs. Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor inbouwkranen waarbij de techniek grotendeels achter de muur is weggewerkt. Dit geeft een nog strakker beeld in de badkamer. Deze kranenserie is goed te combineren met de minimalistische handdouches van Grohe, zoals bijvoorbeeld de Euphoria Cosmopolitan handdouche. Voor de keuken zijn er twee mengkranen verkrijgbaar; een hoog en laag model.

GROHE technologieën
Bij de ontwikkeling van de Eurosmart Cosmopolitan serie zijn verschillende technologieën toegepast waaronder GROHE SilkMove® voor een comfortabele en nauwkeurige bediening. GROHE StarLight® garandeert de een langdurig glanzende chroomlaag. De wastafelkranen zijn ook beschikbaar in een E-variant. Dankzij de geïntegreerde waterbesparende functie, GROHE EcoJoy®, zijn deze wastafelkranen met minder dan 6 liter per minuut, ook nog eens waterbesparend.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide