1976
Grohe Avina wastafelkraan
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 07-11-2017

Grohe heeft weer een waardevolle uitbreiding van haar assortiment; de Avina. Het is een moderne tweegreepskraan met eigentijdse vormen die hiermee past in uiteenlopende badkamerstijlen, van klassiek tot modern. De nieuwe kraan is uiteraard voorzien van de nieuwste GROHE technologieën. Door de goede ergonomische grip en klassieke tweegreepsbediening spreekt de Avina zowel jong als oud aan.

Het nieuwe eigentijdse design van de Avina maakt deze kraan tot een comfortabel en stijlvol basisitem in badkamer en toilet. De metalen, warmtegeïsoleerde grepen van de Avina zijn bovendien ergonomisch vormgegeven en in combinatie met de GROHE Carbodur technologie biedt de kraan de garantie voor een langdurige en soepele bediening. De Avina bestaat uit een volledige badkamerserie, waaronder een wastafelmengkraan met praktische draaibare uitloop.

Verkrijgbaarheid
De Avina is verkrijgbaar als toiletkraan, wastafelmengkraan met draaibare uitloop én met gegoten uitloop, als bidetmengkraan, badmengkraan en douchemengkraan. De Avina-kranen zijn vanaf oktober 2008 verkrijgbaar bij de sanitairspeciaalzaken.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide