1416
Hansgrohe Puravida

Nieuw in het kranen assortiment van de series Metris en PuraVida van Hansgrohe zijn de 3-gats ééngreeps badrandmengkranen. Kranen voor op de badrand waren tot op heden verkrijgbaar als 4-gats kraan, in tweegreeps menguitvoering of thermostaatuitvoering. Met de nieuwe 3-gats badrandmengkranen wordt een nieuwe variant toegevoegd: met uitloop, ééngreeps mengbediening en uittrekbare handdouche. De mengfunctie functioneert exact zoals bij de wastafel. Met een knop aan de achterzijde van de baduitloop wordt gekozen tussen de baduitloop of de handdouchefunctie. Dankzij deze nieuwe 3-gats uitvoering sluit ook het design van de badrandkranen beter aan op het design van de kranenseries.

Dankzij de vertrouwde techniek van het keramisch kardoes kunnen de tempera-tuur en de hoeveelheid van het water eenvoudig vooraf worden ingesteld. Met de instelbare Safety Functie heetwaterbegrenzing kan de maximale watertemperatuur vooraf ingesteld worden, waardoor verbranding aan te heet water wordt voor-komen. De hoge uitloop en de uittrekbare handdouche bieden veel comfort.

Design tot op de badrand
Het design van de kranen- en doucheserie PuraVida, met de heldere en prikkelende vormen, geeft een nieuwe dimensie in de badkamer. Innovatief en uniek is de combinatie van de kranen en douches in wit/chroom, waarbij de verschillende oppervlakken naadloos in elkaar overlopen dankzij de DualFinish technologie. Deze combinatie komt ook op de badrand goed tot zijn recht.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Ook de Metris 3-gats badrandmengkraan past perfect bij het design van de wastafelkraan en daarmee in de inrichting van veel badkamers. De vlak vormgegeven kraangreep en de vlakke uitloop weerspiegelen subtiele luxe en karakter. Beide collecties zijn ontworpen door de gerenommeerde designstudio Phoenix Design (Stuttgart, Tokio).

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners