1776
Grohe badkamerkranen
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 05-10-2017

Eindelijk dat lang gedroomde bad op pootjes midden in de badkamer? Of heb je het geluk van een badkamer met veel ruimte? Grohe introduceert speciaal voor deze badkamers een complete lijn met vrijstaande badkranen. Deze vrijstaande kranen worden naast het bad geplaatst waardoor het bad een échte eyecatcher is. De vrijstaande badkranen worden toegevoegd aan een aantal populaire designs van Grohe; Veris, Atrio, Allure en GROHE Ondus. Een feest voor elke badkamer!

Moderne skyline in de badkamer
De badkamer krijgt met de hoge kranen het beeld van een moderne skyline. De vrijstaande badkranen van Grohe sluiten naadloos aan bij elk badkamerdesign, van minimalistisch tot klassiek. Voor de vrijstaande badkraan van Veris zijn eenvoud en emotie samengebracht. Grohe tilt minimalisme met deze lijn naar een hoger niveau. De vrijstaande badkraan van Atrio is een moderne klassieker, en verkrijgbaar in twee modellen. De strakke vormgeving is een ideale basis voor de moderne badkamer. Voor wie van pure vormen en elegantie houdt, is er de vrijstaande badkraan van Allure. Om de badkamer helemaal in stijl in te richten zijn in dit thema tevens accessoires verkrijgbaar. De vrijstaande badkraan van GROHE Ondus - een digitale badkamerserie- is het summum van luxe. De digitale producten van GROHE Ondus zijn voorzien van een bedieningspaneel waarmee onder andere de gewenste temperatuur, de waterstraal en de hoeveelheid water bepaald kan worden. Tot deze lijn behoren bijvoorbeeld ook een champagnekoeler en andere opvallende accessoires.

Revolutie; kwaliteit, design en techniek
Naast een stijlvol design zijn de vrijstaande badkranen voorzien van de speciale Grohe technieken. GROHE StarLight® zorgt voor een langdurig glanzende chroomlaag. Het verchroomproces van Grohe creëert een diepe en gelijkmatige laag en staat erom bekend een van de beste van de wereld te zijn. Het resultaat is een langdurig stralende, spiegelachtige glans. Voor een comfortabele en nauwkeurige bediening zijn de vrijstaande badkranen van Grohe voorzien van GROHE SilkMove®.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe vrijstaande badkranen van Grohe zijn (met uitzondering van de Atrio) ook verkrijgbaar in een variant met losse handdouche. De nieuwe GROHE producten zijn verkrijgbaar bij de meeste sanitairspeciaalzaken - zie www.grohe.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide