1245
CeraMix Style

De mengkraan CeraMix van Ideal Standard is een begrip in de sanitairbranche. Hij werd in 1969 gelanceerd als de eerste kraan met keramisch binnenwerk en in de afgelopen jaren zijn er wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren van verkocht. Dit succesverhaal krijgt nu een vervolg want de CeraMix-familie wordt uitgebreid tot 4 modellen: CeraMix Classic (bestaande versie), CeraMix Style, CeraMix Life en CeraMix 60S. Op die manier vindt elke klant een model dat past bij zijn interieur.

De CeraMix-kraan werd al in 1969 op de markt gebracht. Dit was meteen de start van een onwaarschijnlijk succesverhaal. Niet alleen het weldoordachte design, maar ook de techniek viel bij de klanten erg in de smaak. Deze kraan was immers de allereerste die werd uitgerust met een keramische schijf, tot op de dag van vandaag beschouwd als revolutionair in de sector. Dat deze combinatie aansloeg, bleek uit de fors groeiende verkoopcijfers: tot op heden werden er maar liefst 50 miljoen stuks van dit type verkocht. Het zou dus zonde zijn om iets aan deze populaire kraan te wijzigen. Sterker nog, Ideal Standard heeft alle positieve eigenschappen van CeraMix samengevoegd en geconcentreerd in 3 gloednieuwe designvarianten, die de CeraMix-familie vervolledigen. CeraMix Style, CeraMix Life en CeraMix 60S vormen nu samen met CeraMix Classic een nieuwe productgroep bij Ideal Standard. Deze hoogwaardige kwaliteitskranen worden aangevuld met een breed assortiment van bijpassende accessoires als handdoekhouders, zeepbakjes of spiegels. We stellen de nieuwste telgen van de familie even aan u voor:

CeraMix Style
CeraMix Style is een hightechkraan voor minimalisten. De combinatie van ronde, organische vormen met technisch vernuftige uitvindingen maakt van CeraMix Style de favoriet van liefhebbers van puristische designs. Van dit model zijn diverse versies verkrijgbaar. De reguliere variant is uitgerust met een klassieke joystick-cartouche, waarmee tegelijk de hoeveelheid van de volumestroom als de temperatuur kan geregeld worden. De straalregelaar is in de kraan verwerkt, wat zowel een esthetisch als onderhoudsvriendelijk voordeel biedt. Als alternatief hierop werd voor dit model ook een type cycle valve ontworpen, waarop een speciale veiligheidscartouche is geplaatst. Dit houdt in dat zowel om de kraan te openen en te sluiten, als om de temperatuur te veranderen, de hendel gewoon naar links moet worden bewogen. De sterkte van de straal kan vooraf worden ingesteld door aan de aparte straalregelaar te draaien. Op die manier kan iedereen zelf bepalen of hij consequent zuinig, dan wel royaal met water wil omspringen. Deze types van CeraMix Style zijn verkrijgbaar als kraan voor wastafels, bidets, douches, baden en als thermostaatkraan. Bovendien zijn diverse bijpassende spiegels, handdoekhouders, zeepschaaltjes, toiletpapierhouders en andere accessoires verkrijgbaar. Richtverkoopprijs ééngreepsmengkraan wastafel met waste (A3647AA): 156,60 EUR excl. BTW.

CeraMix Life
Deze kraan kenmerkt zich vooral door het elegante en moderne design, aangevuld met enkele technische verfijningen. Zo kunnen de gebruikers de sterkte van de waterstraal vooraf instellen, zodat ze te allen tijde eenvoudig water kunnen besparen. Op die manier wordt tevens vermeden dat het water kan opspatten doordat de kraan per ongeluk te ver open is gedraaid. Bovendien is in het ontwerp rekening gehouden met eenvoudig onderhoud, en kan de kraan gemakkelijk gemonteerd worden. Net zoals voor CeraMix Style, is ook dit model beschikbaar voor diverse badkamertoepassingen en bestaat er een ruime keuze in afgeleide toebehoren. Richtverkoopprijs ééngreepsmengkraan wastafel met waste (A3692AA): 166,20 EUR excl. BTW.

CeraMix 60s
Dit model combineert technisch raffinement en optimale dynamiek tot een spannend design. De vormentaal van CeraMix 60S is geïnspireerd op de beweging van water wat met name in de geprononceerd naar voren springende uitloop tot uitdrukking komt. Daarmee doet de kraan ook denken aan het levensgevoel van de Swinging Sixties waarin deze royale, bijna architecturale vormen het tijdsbeeld bepaalden. Markante details zijn de royaal gestileerde greep en de daarin geïntegreerde transparante afscherming van kunststof. Dit speciale beschermkapje is meer dan een grappig extraatje met een nostalgische flair want het zorgt voor een echte functionele meerwaarde. Dankzij een geïntegreerd magneetveld met temperatuurindicatie kan de temperatuur sneller en preciezer worden ingesteld zodat op speelse wijze zowel op water als energie bespaard kan worden. Een extra mogelijkheid tot een besparing van wel 50% water biedt de in de wastafelkraan geïntegreerde CLICK-cartouche. De lijn CeraMix 60S omvat naast de wastafelkraan ook douche- en ligbadkranen, zowel als opbouw- of als inbouwset. Tevens is een bidetkraan leverbaar. Ook verkrijgbaar zijn allerlei accessoires: van zeepdispensers en tandenpoetsbekers over glazen planchets tot borstelgarnituren en handdoekhouders en -haken in diverse afmetingen en vormen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners