1355
Hansatela kranen

Hansastela is de nieuwe designkranenserie van HANSA; het resultaat van debeproefde samenwerking met vormgevers Bruno Sacco en Reinhard Zetsche(Octo-pus Design). Het design van Hansastela is groots, de prijsstelling is bescheiden. Met deze nieuwe serie spreekt de kranenfabrikant een brede doelgroep aan,met kranen die niet zozeer het product maar het water zelf centraal zetten.

Met Hansastela hebben de vormgevers Bruno Sacco en Reinhard Zetsche(Octopus Design) een compleet assortiment badkamerkranen ontworpen, waarin hetconcept de beleving van water doorklinkt. Het strakke, architectonische maartoch harmonische design zet water centraal. De speciaal ontwikkelde straalvormerin de Hansaflow-uitloop vormt van het uitstro-mende water een brede, zachtegolf die natuurlijk overkomt.

Vorm en functie
Hansastela is een geslaagde combinatie van functionaliteit en vorm.Bedieningsgemak, geavanceerde techniek en een consequente vormgeving zijnde ken-merken. De onorthodoxe bedieningshendel trekt de aandacht, zowel quadesign als qua technische uitvoering. Deze regelt de watertoevoer en-temperatuur. Het stuurpatroon is voorzien van keramische schijven en geconstrueerdvolgens het principe van de joystick voor een eenvoudige en nauwkeurigebediening. Het cilindervormige kraanhuis zorgt voor een spannend contrast met dehoekige wateruitloop.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Praktische details
Het enigszins naar voren hellende kraanhuis verleent Hansastela niet alleeneen dyna-mische uitstraling. Het zorgt ook voor een grotere afstand tussenkraan en wand, waardoor ook in kleinere ruimtes een comfortabele bediening vanhet afvoergarnituur mogelijk is. De trekstang voor bediening is ergonomischgevormd, zodat deze ondanks de geringe diepte goed hanteerbaar is. Een anderpraktisch en nieuw aspect bij de badmengkranen is de in de doucheslanggeïntegreerde omstelling. Door eenvoudig aan de slang te trekken wordt omgeschakeldvan bad- naar douchefunctie.

Met de sobere en slanke vormgeving met een combinatie van rond en hoekig endoor de joystick bedieningshendel met de hightech-uitstraling, pastHansastela bij uitstek in de moderne designbadkamer. De kraan geeft de badkamer eenindividuele flair.

Assortiment
Het Hansastela-assortiment omvat wastafel- en wandmengkranen,opbouwmengkranen voor douche en bad, een baduitloop en een hoofddouche, evenals eeneengreepsinbouw-mengkraan.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners