2290
Kludi Adlon
Gepubliceerd: 09-11-2017

De reeds tientallen jaren bestaande KLUDI ADLON serie, die met de uitgesproken retro look en facet geslepen massieve uitlopen een evergreen in het KLUDI assortiment is, kan o.a. herkend worden aan de kruisgrepen met porseleinen inzet “hot” en “cold”.

De serie is al jaar en dag verkrijgbaar in verchroomde- en 23-karaat vergulde uitvoering.Als aanvulling op deze nog steeds actuele serie, die o.a. werd toegepast in het prestigieuze 5 sterren luxury hotel Adlon in het centrum van Berlijn, is nu ook een uitvoering verkrijgbaar, waarbij de grepen van origineel Swarovski® kristal zijn gemaakt.

De toch al luxe uitstraling van de KLUDI ADLON serie wordt met deze Swarovski® grepen nog meer geaccentueerd, helemaal, omdat deze van vele geslepen facetten voorziene grepen het in badkamers aanwezige licht weerkaatsen en op sprookjesachtige wijze in de ruimte laten schitteren. Uiteraard is deze nieuwe uitvoering ook in verchroomde- en 23-karaat vergulde uitvoering leverbaar. 

Dat de ontwerpers van KLUDI voor Swarovski® kristal hebben gekozen is voor de hand liggend. Geen enkel kristal heeft de kwaliteit en de uitstraling van Swarovski®. Niet voor niets is de vraag naar de Swarovski® collector items, die in gelimiteerde oplage jaarlijks worden gemaakt, vele malen groter dan het aantal beschikbare items, dat wordt geproduceerd.

Ook de KLUDI ADLON serie is in combinatie met de nieuwe Swarovski® grepen een goede kandidaat om binnen afzienbare tijd als collectors item te worden aangemerkt.

KLUDI heeft gelijktijdig een nieuwe douchearm met bijpassende hoofddouche Ø 200 mm
op de markt gebracht. Beide producten in dezelfde retro stijl, die zo kenmerkend is voor de KLUDI ADLON serie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide