1455
Kludi Amba badmengkraan
Gepubliceerd: 23-01-2015 Laatste update: 04-07-2017

Vrijstaande baden verlenen de badkamer een luxe uitstraling. Door de vrije ruimte rond het bad oogt de badkamer groter en wordt het bad meteen het centrale punt in de badkamer. Om dit beeld niet te verstoren is een badkraan nodig die deze ruimtelijkheid in tact laat maar gelijktijdig wel alle functies heeft die nodig zijn om zorgeloos en aangenaam te kunnen badderen.

KLUDI heeft dit begrepen. Van de KLUDI AMBA en KLUDI BALANCE serie bestaan vrijstaande badmengkranen die rank ogen en solide vormgegeven zijn. Deze kranen hanteren de vormtaal van de bijbehorende complete kranenseries en zijn dan ook perfect te combineren met alle andere KLUDI AMBA en KLUDI BALANCE producten.

Strakke vlakken en duidelijke lijnen karakteriseren beide producten. Dankzij de combinatie met softe vlakken en rondingen, zijn deze producten zelfs geschikt voor toepassing in badkamerontwerpen die de actuele trends reeds vooruit zijn. Daarbij is de KLUDI BALANCE WHITE edition een op zich zelf staande attractie. Daar waar chroom de omgeving weerspiegelt en zich als een kameleon aanpast, doet wit dit juist niet. Wit is neutraal en maakt een statement. Daarmee is het een zelfstandig designobject dat zich in volle glorie toont aan de wereld zonder opdringerig te worden.

Opvallend kenmerk is de positie van de hendel bovenop de behuizing van deze kranen. Bij de KLUDI BALANCE mengkraan dient deze heel bewust de indruk te wekken, dat de hendel boven de eigenlijke mengkraan zweeft. Bij de KLUDI AMBA is de hendel volumineuzer zonder te prominent aanwezig te zijn Dit optische raffinement bij beide kranen bewijst ook qua functie en haptiek zijn diensten. De techniek van KLUDI zorgt dat watertemperatuur en -hoeveelheid vederlicht te sturen zijn, door de onderhoudsvrije cartouche met keramische schijven.


Met de S-Pointer perlator kan de richting van de waterstraal met een vingerbeweging en zonder gereedschap versteld worden. De plaats waar de waterstraal het bad raakt, is daarmee aan te passen aan de vorm van de badkuip. Geruisarm en geen gespetter meer!

De zijdelings aan de kraan gemonteerde KLUDI FIZZ handdouche lijkt alleen een sieraad maar blijkt in de praktijk een weldoordacht product, ideaal om bad en baders af te spoelen. De vloermontage is eenvoudig met de unieke en gepatenteerde KLUDI FLEXX.BOXX techniek.

Baden in weelde en KLUDI kranen kunnen synoniemen van elkaar zijn.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide