1812
Kludi Ameo
Gepubliceerd: 30-04-2017 Laatste update: 11-06-2023

Iedereen droomt van een beetje luxe. Wij houden er van ons te omringen met mooie dingen, die een perfecte aanvulling in ons interieur zijn. De nieuwe KLUDI AMEO armaturen serie is de belichaming van modern design tegen een faire prijs. Mooie vormgeving en functioneel design zijn nu verkrijgbaar voor iedereen.

De nieuwe KLUDI AMEO armaturen serie is een antwoord op de huidige designtrends en de continue groeiende verwachtingen van onze afnemers. Een coherent en uniform design, waarbij een simpele vorm met afgeronde lijnen wordt gecombineerd is een hommage aan soft purisme, een trend, die enorm populair is geworden. Het merendeel van de beschikbare modellen maakt combinaties mogelijk met interessante designs, terwijl de veelheid aan functie mogelijkheden van deze armaturen imponeert.

kludi-ameo-02.jpg

De wastafel wijst de weg
Bij het betreden van de badkamer, wordt onze blik automatisch naar de wastafel en de omgeving daarvan gedirigeerd. Dit is de omgeving, die we in de badkamers het meest gebruiken en dit is de reden waarom het belangrijk is uw wensen te definiëren ten aanzien van de wastafel armatuur. Welk type bevalt u het meest? 

Een ééngreeps mengkraan? Misschien een wandmengkraan of een driegats optie?

kludi-ameo-03.jpg

KLUDI AMEO armaturen zijn verkrijgbaar in meerdere hoogtes, die u design- en gebruiksmogelijkheden voor uw badkamer verschaffen op elke manier, zoals u dat wenst. Het grootste exemplaar, met een uitloop van 27 cm, garandeert eenvoudig gebruik, zelfs in combinatie met hoge waskommen. De wandmengkraan is ook een eyecatcher. De simpele en bescheiden vorm zal gewaardeerd worden door liefhebbers van moderne interieurs met zorgvuldig gekozen details. Diegenen met een passie voor tijdloosheid zullen het unieke en uniforme design van de KLUDI AMEO serie appreciëren, die het hen mogelijk maakt op perfecte wijze de bad en wastafel omgeving op elkaar af te stemmen.

kludi-ameo-04.jpg

Uw droombadkamer
Of u nu een douche of een bad heeft, u kunt uw badruimte zowel simpel als praktisch inrichten. KLUDI AMEO bad- en douchearmaturen zijn de perfecte producten om uw droom te vervullen voor een verkwikkend bad in de avond.

De grote verscheidenheid aan armaturen, die op de muur gemonteerd kunnen worden, op de badrand, of zelfs ingebouwd, verschaffen enorme vrijheid in de wijze waarop u uw badkamer ontwerpt. Personen die een douche verkiezen worden zeker niet beperkt in hun mogelijkheden. De ingenieuze ééngreeps douchemengkranen worden gekenmerkt door een interessant design, functionaliteit en veelzijdigheid. Ze zijn uitgerust met ergonomische hendels, die garant staan voor precieze regulering van de waterstroom en -temperatuur, waardoor ieder gebruik van het bad comfortabel en veilig is.

kludi-ameo-05.jpg

 De designers van de KLUDI AMEO besteedden veel aandacht aan details gericht op oplossingen, die gewaardeerd worden door de meest veeleisende en bewuste gebruikers: keramische cartouches, thermostaat, inbouw uitvoeringen en terugstroom beveiliging.

Een andere interessante functie is een
s-pointer eco perlator, die het niet alleen mogelijk maakt de richting van de waterstraal aan te passen, maar deze ook te limiteren tot 6l/min, zelfs bij hogere waterdruk.

kludi-ameo-06.jpg

Voortreffelijke kwaliteit? Uniek design tegen een acceptabele prijs? KLUDI AMEO is het antwoord waar u naar zoekt. Een luxueus item hoeft geen fortuin te kosten en zal zeker gewaardeerd worden door liefhebbers van design oplossingen, die aandacht schenken aan elk individueel detail.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide