1765
Hansgrohe@home app
Gepubliceerd: 17-10-2012 Laatste update: 21-11-2017

Hansgrohe biedt praktische hulp bij het vormgeven van de badkamer. Met de “Hansgrohe@home” app, kunnen gebruikers verschillende kranen van Hansgrohe in een foto aan een bestaande wastafel toevoegen. De gratis badkamerplanning app is verkrijgbaar in 13 taalversies en is naast de variant voor de iPhone nu ook beschikbaar voor de iPad en Android smartphones. De app is gemakkelijk te bedienen en kan overal worden gebruikt, thuis, onderweg of tijdens het bezoeken van een showroom.

Eenvoudig en praktisch
“Hansgrohe@home” inspireert u met nieuwe dromen voor de persoonlijke badkamer. Plan de wastafel op het grote scherm van de iPad, zeer realistisch en uiterst eenvoudig. Fotografeer uw eigen wastafel en “gum” de kraan weg. Kies een kraan uit het uitgebreide assortiment van de kranenseries Metris, Talis, Focus of PuraVida en plaats deze in de foto. De kranen kunnen naar wens worden gedraaid of geschaald. De foto kan per email worden verstuurd of op de telefoon worden bewaard zodat deze later nog eens bekeken kan worden. De app beschikt ook over praktische informatie van de producten en bevat links naar Facebook en Twitter, zodat gebruikers de eigen badkamer-droom kunnen delen met anderen. Nog een pluspunt: het Hansgrohe dealer zoeksysteem is ook gekoppeld aan de app. Hiermee kan gemakkelijk en snel een lijst of kaartoverzicht van de dichtstbijzijnde dealers worden opgeroepen. Voor iedere locatie, toont de app gedetailleerde informatie zoals telefoonnummers, openingstijden, email- en website adressen.

De “Hansgrohe@home” app is gratis te downloaden via de iTunes store, https://itunes.de/app/hansgrohehome, of voor Android telefoons via de marketplace1 van Google Play.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide