1649
Hansgrohe@home app

Hansgrohe biedt praktische hulp bij het vormgeven van de badkamer. Met de “Hansgrohe@home” app, kunnen gebruikers verschillende kranen van Hansgrohe in een foto aan een bestaande wastafel toevoegen. De gratis badkamerplanning app is verkrijgbaar in 13 taalversies en is naast de variant voor de iPhone nu ook beschikbaar voor de iPad en Android smartphones. De app is gemakkelijk te bedienen en kan overal worden gebruikt, thuis, onderweg of tijdens het bezoeken van een showroom.

Eenvoudig en praktisch
“Hansgrohe@home” inspireert u met nieuwe dromen voor de persoonlijke badkamer. Plan de wastafel op het grote scherm van de iPad, zeer realistisch en uiterst eenvoudig. Fotografeer uw eigen wastafel en “gum” de kraan weg. Kies een kraan uit het uitgebreide assortiment van de kranenseries Metris, Talis, Focus of PuraVida en plaats deze in de foto. De kranen kunnen naar wens worden gedraaid of geschaald. De foto kan per email worden verstuurd of op de telefoon worden bewaard zodat deze later nog eens bekeken kan worden. De app beschikt ook over praktische informatie van de producten en bevat links naar Facebook en Twitter, zodat gebruikers de eigen badkamer-droom kunnen delen met anderen. Nog een pluspunt: het Hansgrohe dealer zoeksysteem is ook gekoppeld aan de app. Hiermee kan gemakkelijk en snel een lijst of kaartoverzicht van de dichtstbijzijnde dealers worden opgeroepen. Voor iedere locatie, toont de app gedetailleerde informatie zoals telefoonnummers, openingstijden, email- en website adressen.

De “Hansgrohe@home” app is gratis te downloaden via de iTunes store, https://itunes.de/app/hansgrohehome, of voor Android telefoons via de marketplace1 van Google Play.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners