Sanitairfabrikant Grohe introduceert met de GROHE Ondus de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van badkamerinterieur. Steeds vaker kiest de consument voor een interieur dat aansluit bij de persoonlijke lifestyle, ook voor de badkamer. Grohe heeft met de GROHE Ondus een digitale revolutie ontwikkeld met een unieke minimalistische uitstraling voor de échte liefhebber van architectuur en design. GROHE Ondus is naast de meest bijzondere introductie van dit moment, een filosofie die past bij deze tijd.

Consumenten zijn voortdurend op zoek naar producten die hen elke dag aangenaam verrassen. De GROHE Ondus serie belooft nieuwe ervaringen en een perfecte waterbeleving. Met de afstandsbediening is het mogelijk om met één lichte druk op de knop de sensatie van een waterval te ervaren, maar behoort een plotselinge regenbui ook tot de mogelijkheden. Bovendien is het mogelijk om per gebruiker een persoonlijke instelling te realiseren als het gaat om de temperatuur van het water en de sterkte van de stralen. De persoonlijke voorkeuren kunnen opgeslagen worden en zijn op elk moment oproepbaar. Deze digitale en gebruiksvriendelijke dimensie is uniek in de badkamer. Het is geen science fiction, maar state of the art ten aanzien van gebruiksvriendelijkheid zoals men gewend is van Grohe.

Sensueel minimalisme in uitgesproken zwart en wit
Deze exclusieve GROHE Ondus lijn van kranen en mengkranen heeft de perfecte combinatie van kwaliteit, design en technologie. De inspiratie voor het design is ingegeven door de puurheid, eenvoud en emotie van de natuur en water in het bijzonder. Sensueel minimalisme karakteriseert alle kranen en accessoires in de collectie. Van de champagne cooler en de handdoekhouder tot de digitale controller en de zeepdispenser- alle producten delen deze filosofie. De duidelijke kleurkeuze maakt dat de GROHE Ondus in elke badkamerstijl past. Naast de chroomvariant, vormen de kleurvarianten zwart en wit de basis voor een indrukwekkende en ongebruikelijke verschijning.

Inspiratie voor het tastzintuig
Met haar zorgvuldige details en uitgesproken kleuren is de GROHE Ondus serie een spectaculaire innovatie die de huidige badkamer naar een hoger niveau tilt. Designer van Grohe, Paul Flowers geeft aan: De GROHE Ondus stimuleert zintuigen. Het inspireert het tastzintuig en nodigt de gebruiker uit om het aan te raken waarna het technisch gezien een aangenaam comfort biedt. In onze ontwerpen zijn we altijd op zoek naar een relatie tussen onze producten en hun gebruikers. In de loop van de tijd wordt je verliefd op de producten en, net als bij elke liefde, moeten ze je continu verrassen. De GROHE Ondus lijn heeft inmiddels diverse internationale toonaangevende design awards gekregen.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe innovatie van Grohe is verkrijgbaar bij een aantal exclusieve verkooppunten verspreid over het land. De adressen zullen tegen die tijd via internet (www.grohe.nl en www.groheondus.com) gecommuniceerd worden.

tweegreepskraan met eigentijdse vormen die hiermee past in uiteenlopende badkamerstijlen, van klassiek tot modern. De nieuwe kraan is uiteraard voorzien van de nieuwste GROHE technologieën. Door de goede ergonomische grip en klassieke tweegreepsbediening spreekt de Avina zowel jong als oud aan

Het nieuwe eigentijdse design van de Avina maakt deze kraan tot een comfortabel en stijlvol basisitem in badkamer en toilet. De metalen, warmtegeïsoleerde grepen van de Avina zijn bovendien ergonomisch vormgegeven en in combinatie met de GROHE Carbodur technologie biedt de kraan de garantie voor een langdurige en soepele bediening. De Avina bestaat uit een volledige badkamerserie, waaronder een wastafelmengkraan met praktische draaibare uitloop.

Verkrijgbaarheid
De Avina is verkrijgbaar als toiletkraan, wastafelmengkraan met draaibare uitloop én met gegoten uitloop, als bidetmengkraan, badmengkraan en douchemengkraan. 

Ook leuk om te lezen