1358
Nieuwe Supernova kraan
Gepubliceerd: 04-05-2016 Laatste update: 07-09-2017

Met de introductie van de nieuwe eengreepswastafelmengkraan completeert Dornbracht de succesvolle serie Supernova. Een verfijnde vormenspraak en een, aan de zijkant aangebrachte hendel, onderstrepen de sculpturale elegantie van de kraan.

De in 2009 geïntroduceerde serie Supernova, is een kraan van hoge sculpturale kwaliteit. Met haar talrijke facetten en polygonale vlakken doet ze denken aan een precieus bewerkt kristal die het licht en de objecten in haar omgeving altijd weer op een nieuwe manier reflecteert.

Verfijnde vormenspraak, verhoogd bedieningscomfort
De nieuwe eengreepswastafelmengkraan accentueert de markante geometrie en elegance van de serie. Nu is de kraanbody verfijnd en door de hendel die aan de zijkant werd geplaatst, lijkt de kraan nog filigraner en biedt daarnaast een verhoogd bedieningscomfort. De nieuwe eengreepsmengkraan is met of zonder afvoergarnituur verkrijgbaar. Nieuwe serie Supernova
Het productprogramma van de serie Supernova bevat in totaal meer dan 60 producten. Naast eengreepsmengkranen en driegatsmengkranen zijn er ook twee cascade uitlopen voor aan de wand en staande montage. Een omvangrijke keuze aan accessoires rondt het aanbod af. De programma uitbreiding is net als de totale serie Supernova in de oppervlakken chroom en champagne verkrijgbaar.

Onderscheiden kraandesign
De, door Sieger Design vormgegeven, Supernova werd onderscheiden met de “Good Design Award” (2009) en de “iF product design award” (2010). Met haar futuristische, extravagante verschijning zet ze in hoogwaardige particuliere badkamers alsook in luxe hotelbadkamers een bijzonder accent.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide