2447
Badkamerkraan
Gepubliceerd: 06-06-2017 Laatste update: 27-06-2017

Het bedrijf Mario Bongio SRL is een 100% Italiaans bedrijf welk zich heeft gespecialiseerd in exclusieve kranen voor de keuken en badkamer. Eén van de Bongio series is de Time2020. De Time2020 is een complete collectie, geheel gemaakt van roestvrij staal 316. Al deze producten worden binnen Bongio gemaakt door gebruik te maken van de best beschikbare technologie binnen hun supply chain.

Jewel toepassing
Bongio’s nieuwste innovatie is de Jewel toepassing bij de Time2020 serie. Het ontwerpcentrum geregisseerd door Antonio Bongio omschrijft de Jewel als; ‘316 gepolijst roestvrij staal, werkt als een juweel dat slechts een aantal kunnen produceren’. Om het 316 roestvrij staal gepolijst te krijgen is een extreem fijn werk nodig, een enorme ervaring en een precies vakmanschap. De serie bestaat uit meer dan 20 elementen, gemaakt om aan alle wensen te voldoen, zowel in de badkamer als in de keuken.

Bongio Jewel kranen Bongio Time2020 innovatie

Time2020 eigenschappen

Er zijn een zestal eigenschappen die de Time2020 serie zo uniek maken:

• Een slim systeem: het ontbrandt alleen de ketel als het warme water echt nodig is.

• Milieuvriendelijk: geen waterverlies, dankzij de stroombegrenzer met meer dan 30% verzekerd waterbehoud.

• Volledig gemaakt van 316 roestvrij staal.

• Het rvs geeft een garantie voor zuiver water. Het water kan altijd veilig gedronken worden, omdat het altijd fris blijft en nooit in de kraan stagneert.

• Bewegingsvrijheid: de kraan draait op zijn as.

• Vervaardigd in verschillende lengten en hoogten, om aan alle behoeften te voldoen.

Verder is de Time2020 collectie onder certificering van HABITEC voor de goedkeuringen van de Leed US Green Building Council. Dit wordt wereldwijd steeds belangrijker bij publieke en private projecten.

Compleet assortiment
Van een mooie, efficiënte en snel geïnstalleerde inbouwmengkraan tot één van de andere functionele en fascinerende mengkranen en omstellen om water te besturen zoals gewenst, Bongio heeft het in het assortiment met de Time2020 serie. Voor Bongio gaat het allemaal om een totaal project. Zelfs een eenvoudig ophanghaakje, een toiletpapierhouder, borstelhouder en een zeepdispenser zijn in het roestvrij staal verkrijgbaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide