1079
Axor Bouroullec

Het is de wens van vele gebruikers om de badkamer geheel naar eigen wens in te kunnen delen. Met de producten uit de Axor Bouroullec collectie is deze vrijheid mogelijk. De kranen uit de collectie, ontworpen door de broers Ronan en Erwan Bouroullec, kunnen als in een spel op vele manieren met planchetten en wastafels gecombineerd worden. Nieuwe wastafelmengkranen, een bijpassend wastafelmeubel en een online Axor Bouroullec configurator bieden nog meer mogelijkheden voor de gebruiker.

Overal toepasbaar
De Axor Bouroullec collectie is uitgebreid met een aantal 2- en 3-gats wastafel-mengkranen, verkrijgbaar met uitlopen in diverse hoogtes van 90 mm tot een highriser van 300 mm. De kranen zijn voorzien van zeer functionele vlakke grepen, deze zijn ergonomisch gevormd zodat ze eenvoudig en comfortabel zijn in gebruik, zelfs met natte handen. De uitloop en grepen kunnen naar wens onafhankelijk van elkaar op en rond de wastafel worden geplaatst.

De ruime keuze aan kranen maakt het mogelijk om het bijzondere design van Axor Bouroullec te combineren met wastafels van andere collecties. Of het nu gaat om een wasbak met een hoge rand, een ronde vorm of een ultra platte vorm, er is voor iedere vorm een passende wastafelmengkraan beschikbaar. De kranen passen overal prima bij en het ondersteunt daarmee de gebruiker bij het creëren van zijn favoriete badkamer stijl.

De nieuwe wastafelmengkranen zijn verkrijgbaar met en zonder waste en zijn ook beschikbaar met cilindrische grepen.

Een originele Bouroullec wastafelmeubel
Axor Bouroullec biedt niet alleen innovatieve producten voor wastafels, er is nu ook een origineel Bouroullec wastafelmeubel aan de collectie toegevoegd. Het onderstel en de tafelpoten zijn van licht eiken en het tafelblad is gemaakt van wit Corian, een hoogwaardige massieve kunststof. Ook met dit meubel heeft de gebruiker de vrijheid om een eigen indeling te maken. Het meubel is verkrijgbaar met en zonder zaagsnede voor een wastafel.

Een eigen badkamer plannen
Met de nieuwe online configurator, de Axor Bouroullec Composer, is het voor de gebruiker mogelijk een eigen visualisatie van de badkamer te creëren en daarmee de indeling geheel naar wens te plannen. De Composer toont de verscheidenheid in producten en mogelijke combinaties voor zowel op en om de wastafel en het bad en biedt ook suggesties van passende kleuren en materialen. De naar wens gecreëerde badkamervisualisatie is een ideale voorbereiding voor een bezoek aan een showroom. Een Ipad versie van de Composer is in ontwikkeling en zal binnenkort beschikbaar worden.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners