1052
KWC Disko

KWC Disko is een complete serie badkamerkranen van het Zwitserse merk KWC. De kranen zijn volledig gemaakt uit roestvrijstaal en overtuigen door een tijdloos design, waarin eenvoud centraal staat. De heldere, pure vormgeving in mat rvs straalt rust en kracht uit.

KWC Disko biedt een compleet assortiment voor de badkamer. Voor de wastafel is er een keuze uit vijf verschillende eengreepsmengkranen en verschillende designs. Het staande model met heldere lineaire vorm en gebogen uitloop heeft de bediening aan de zijkant en is beschikbaar met vaste of draaibare uitloop, met of zonder verhoogde sokkel of afvoergarnituur. Het staande model met vaste uitloop en bediening aan de bovenkant is beschikbaar in een hoog of laag model, met of zonder afvoergarnituur. Een minimalistische mengkraan voor wandinbouw completeert de keuze voor de wastafel. Daarnaast biedt KWC Disko mengkranen en thermostaten voor bad- en douche, een bidetkraan, handdouche, baduitloop, glijstang, doucheslang, handdoekhouder en wandaansluitbocht. De KWC Disko kranen zijn bekroond met de Design Plus award.

KWC Disko is in design en techniek afgestemd op de eisen van de moderne badkamer, waarin wellness en esthetiek centraal staan.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners