944
Hansgrohe logis kranen

Bij de invulling van badkamers in projecten spelen kwaliteit en prijs de hoofdrol. Daarnaast is er altijd behoefte aan comfort en mooie producten. Hansgrohe introduceert nu Logis: een nieuwe standaard voor ééngreeps kranen die aan al deze wensen voldoen. De nieuwe Logis wastafelkranen zijn dankzij hun milieuvriendelijke technologieën en aantrekkelijke prijs en design zeer geschikt voor inzet in projecten zoals (sociale) woningbouw of semi-openbare ruimtes. Samen met designpartner Phoenix Design ontwikkelde badkamerspecialist Hansgrohe kranen, die met hun onderscheidende vormgeving passen bij vele keramiekseries. De zacht gevormde greep nodigt uit tot aanraken en het kraanhuis straalt kwaliteit uit. De kranenserie bestaat uit een groot aantal kranen, waarmee voor iedere badkamer een geschikt product gevonden wordt. De wastafelmengkranen zijn verkrijgbaar met of zonder wastegarnituur of met PushOpen afvoerplug en diverse inbouwkranen maken het assortiment zeer compleet.

Duurzame en efficiënte omgang met bronnen
Alle Logis wastafelkranen zijn uitgerust met de waterbesparende EcoSmart technologie. Een speciale dynamische doorstroombegrenzer zorgt voor een zeer zuinig verbruik van maximaal 5 liter water per minuut, met behoud van comfort. De LowFlow variant van de wastafelkranen laat zelfs niet meer dan 3,5 liter water per minuut door. Hierdoor wordt niet alleen water, maar ook energie bespaard. Door het bijmengen van lucht ontstaat een aangenaam zachte, maar toch volumineuze waterstraal. Dankzij de vertrouwde techniek van het keramisch kardoes kunnen watertemperatuur en -hoeveelheid bij alle Hansgrohe kranen eenvoudig worden ingesteld.

De Logis 70 en 100 wastafelkranen zijn ook in een CoolStart-uitvoering verkrijgbaar: bij het openen van de kraan met de greep in de middenpositie, geven de kranen alleen koud water. Heet water stroomt pas als de greep actief naar links gedraaid wordt. Hierdoor wordt het water niet onnodig verwarmd en worden naast water en energie ook kosten bespaard. Zo slaat bijvoorbeeld de warmwater voorziening niet direct aan bij het openen van de kraan voor het even afspoelen van de handen.

Dankzij de water- en energiebesparende eigenschappen zijn de Logis wastafelmengkranen onderscheiden met de hoogst mogelijke klasse A**** van het WELL-label in de categorie ‘Home’. Met het ‘Water Efficiency Label’ geeft het Europese kranenverbond “Eunited Valves” gebruikers een oriëntatie-mogelijkheid op het gebied van water- en energiegebruik van kranen en douches. Alle ééngreeps mengkranen zijn voorzien van de SafetyFunctie, waarmee de maximale temperatuur in de greep kan worden ingesteld. Hierdoor zijn de kranen zeer veilig in gebruik. De kranen zijn volledig gemaakt uit messing, voorzien van de anti-kalkfunctie QuickClean en bieden jarenlang gebruikscomfort. Bekijk Logis op onze website: www.pro.hansgrohe.nl/logis

Samenspel tussen kraan en keramiek
Omdat kranen en wastafels niet alleen optisch, maar ook praktisch met elkaar moeten combineren, zijn de Logis kranen verkrijgbaar in diverse hoogtes en greepvarianten. De lage Logis 70 wastafelkraan is ideaal voor op een standaard wastafel, de Logis 210 wastafelkraan met hoge uitloop is bijvoorbeeld perfect om de haren onder te wassen; de uitloop is tevens 120 graden draaibaar. Uit het ruime assortiment vindt iedereen de kraan die bij zijn ComfortZone past. Alle kraanvarianten zijn getest in de Hansgrohe ComfortZone Test en met talrijke wastafels van diverse fabrikanten gecombineerd. In deze test worden onder realistische omstandigheden het spatgehalte bij verschillende waterdruk, en bij het handenwassen de beschikbare ruimte tussen uitloop en wastafel getest. De testresultaten zijn in een overzichtelijke tabel terug te vinden op onze website voor professionals: www.pro.hansgrohe.nl/comfortzone-test.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners