1620
Badkamerkranen
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

Tijdloze ELEGANCE voor de komende decennia
Een vormgeving van een tijdloze schoonheid kenmerkt de collectie ELEGANCE. Centraal in de omvangrijke collectie, die van wastafels, badmeubelen en spiegelkasten tot armatuur en accessoires alle wezenlijke elementen voor de inrichting van een badkamer omvat, staat de grote keuze uit armaturen van eersteklas design en de hoogste kwaliteit. Zacht afgeronde lijnen met duidelijke geometrische vormen kenmerken het aanzien. Schitterende chromen oppervlakken geven de vormen goed weer en het solide materiaal zorgt er voor dat de hoogwaardigheid van het armatuur ook haptisch te beleven is.

Gecombineerd met innovatieve techniek bevatten de armaturen opmerkelijke bijzonderheden. Perfectie tot in het detail is het bijzondere kenmerk van de ELEGANCE-producten. Dat blijkt duidelijk van de ééngreeps-wastafelmengkraan tot aan de toiletkraan met de zijdelingse bediening. Een bijzonder voordeel van de zijdelingse bediening in plaats van bovenop de kraan: bij het sluiten van de greep met natte handen blijft de kraan droog en schoon en dus ook vrij van kalkvlekken.

Ook voor de douche heeft de collectie ELEGANCE bijzondere armaturen paraat: zo zorgt een douchekraan met extra grote hoofdsproeier van 18 cm doorsnee en een extra handdouche met een normale, soft- en massagestraal voor comfortabel douchen. De douche-eenheid is met een ééngreeps-douchemengkraan of met een thermostaatkraan verkrijgbaar en past op een normale standaard aansluiting. Ook bij renovaties kan deze kraan probleemloos worden geïnstalleerd.

Een andere innovatief hoogtepunt is de speciale opbouwkraan voor combibaden voor baden en douchen: Dit bevordert het comfortabel baden alsmede het douchen met een grote schoteldouche of handdouche. Daarmee wordt het douchecomfort in de badkuip gegarandeerd, zowel thuis als in hotels. Ook de uitbreiding bij bestaande aansluitingen is zonder grote montagewerkzaamheden eenvoudig mogelijk. Het assortiment wordt afgerond door harmonisch op het design afgestemd armatuur: van bidetkranen tot kranen voor op de badrand en inbouwkranen voor bad en douche. De veelzijdigheid van het armatuurprogramma van de collectie ELEGANCE vervult alle wensen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide