Voorkom waterschade in de badkamer, door lekkages in een vroeg stadium op te sporen. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor lekkages in de badkamer aan te wijzen. Denk bijvoorbeeld aan leidingstukken die niet goed op elkaar aansluiten. Als gevolg hiervan ontstaat er speling tussen de elementen, waarlangs water uit de leidingen kan sijpelen. Ook kan het voorkomen dat sanitaire voorzieningen niet op de juiste wijze op een afvoer worden aangesloten. Net als bij het verkeerd aanleggen van leidingen, zal er hierdoor speling ontstaan. Er zijn verschillende manieren om de bron van lekkages op te sporen. In dit artikel zetten we ze op een rijtje!

Je hoort er steeds vaker over: kalkaanslag. Kalkaanslag geeft water niet alleen een vieze smaak, maar is ook schadelijk voor je apparatuur en het milieu. Gelukkig is er een oplossing: de Amfa4000 waterontharder. Wij zetten de voordelen van een waterontharder voor je op een rijtje:

Met het ontwerp van de kranenserie D.1 heeft Duravit, samen met Matteo Thun en Antonio Rodriguez een nieuw iconisch design gecreëerd. Bij de elektronische versie D.1e is daarnaast in het ontwerp eveneens de nieuwste technologie toegepast, voor nog meer gebruiksgemak. De keuze voor uiterste finesse in het ontwerp vereist een enorme precisie in het productieproces.

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer spelen individueel design en persoonlijk karakter een steeds grotere rol. Daarom breidt GROHE haar Colors collectie  uit en maakt het daarmee nog eenvoudiger om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer te creëren: in je eigen kleur, stijl en afwerking, van kranen en douche tot aan de accessoires die zorgen voor de finishing touch.

hansgrohe komt met de nieuwe, kindvriendelijke douchethermostaat hansgrohe Ecostat E. hansgrohe combineert in deze thermostaat een nieuwe koeltechnologie met hoogwaardige materialen en slimme functies. Met oog voor de allerkleinsten staan veiligheid en functionaliteit voorop. De CoolContact-technologie voert koud water door de thermostaatbehuizing, die hierdoor altijd koel blijft. De veilig afgeronde messing grepen zorgen voor eenvoudige bediening en de SafetyStop bij de greep voorkomt dat er onverwacht heet water vanaf 40 graden uit de douche komt.

Een badkamer inrichten doe je niet elke dag, dus neem goed de tijd om voor jezelf een duidelijk beeld te schetsen van wat je wil. Stijl, sanitaire voorzieningen, handige opbergruimte, en natuurlijk een gezellige sfeer: door deze onderdelen stap voor stap langs te gaan maak jij je badkamer helemaal naar wens!

Na het succes van de soho series introduceert JEE-O de soho RAW series: soho in zijn rauwste vorm. De series, tot stand gekomen met het Amsterdamse designerduo Grand & Johnson, is dit jaar te zien tijdens de vt wonen&design beurs.

Nu in de collectie van Dornbracht: mengkranenserie Vaia in de nieuwe kleuren Dark Platinum mat, Dark Brass mat en Dark Bronze mat. Deze diepe tinten werden onlangs gelanceerd op de Salone del Mobile in Milaan, de belangrijkste designbeurs ter wereld.

Een nieuwe badkamer? Ga je voor safe of start je jouw dag straks in een nieuwe omgeving, waar je zintuigen worden geprikkeld door kleur en het gebruik van verschillende materialen? Of het nou mix-&-match wordt of toch die strakke witte look; GROHE introduceert een nieuwe versie van de ATRIO-kraancollectie, die met haar eenvoudige vorm en tijdloos design perfect aansluit bij de huidige badkamertrends, die onlangs de revue passeerden tijdens de Design Week in Milaan.