2325
Complete badkamer

Buiten worden de dagen korter en we brengen steeds meer tijd binnenshuis door. De herfst klopt aan de (badkamer) deur. In dit jaargetijde domineren wind, storm en de typische herfstkleuren, terwijl binnen in de badkamer met de rechthoekige vormen van Vero Air alles strak verloopt. De sensitieve uitstraling van Vero Air nodigt uit tot ontspannen en genieten.

Vero Air als complete badkamer schept een gestructureerde en geometrische elegance. De consequent rechthoekige vormentaal met de nieuwe, smalle keramische randen kenmerken alle producten uit deze serie. De rechthoekige wc met rimless technologie met SensoWash douche-wc zitting, de ligbaden en de verschillende meubels met optionele c-bonded technologie geven de badkamer een eigen identiteit.

Duravit-vero-air-01.jpg

Duravit-vero-air-02.jpg

Duravit-vero-air-04.jpg

Duravit-vero-air-05.jpg

Duravit-vero-air-06.jpg

Duravit-vero-air-07.jpg

Duravit-vero-air-09.jpg

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners