1389
Grohe
Gepubliceerd: 08-11-2016 Laatste update: 22-12-2017

Ben jij nog tevreden over jouw huidige badkamer of zou je jouw badkamer wel eens een metamorfose willen geven? Al snel zul je denken aan een verbouwing met alle kosten en ongemakken van dien .. maar dat is helemaal niet nodig. Wist je dat je je badkamer heel gemakkelijk een restyling kunt geven zonder over te moeten gaan op een complete verbouwing?

 

Bij een verhuizing naar een andere woning wordt er vaak als eerste gekeken of de badkamer nog voldoet aan alle wensen. Is het sanitair nog van deze tijd en voldoet het aan jouw style eisen? Maar ook wanneer je niet gaat verhuizen en al wat langer in je huis woont kan het gaan kriebelen en kan je ineens heel erg toe zijn aan wat vernieuwing in je badkamer. Maar waarom zou je de badkamer gaan verbouwen als het ook anders kan? Wat dacht je bijvoorbeeld van een douche metamorfose?

Een douche is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de badkamer. Niets is zo fijn om de dag te beginnen of te eindigen met een heerlijke warme ontspannende douche. We mogen ons dan ook gelukkig prijzen dat de douche zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een waar wellness domein in de badkamer.

Het comfort van de douche wordt vooral bepaald door de douchekop. Want zeg nou zelf, hoe groter of breder de straal hoe meer jij geniet van het douchen! Sanitairfabrikant Grohe heeft dit goed begrepen en introduceerde onlangs het nieuwe Rainshower® SmartControl douchesysteem. Een alles-in- één oplossing van elegant, functioneel design met een ovale XXL hoofddouche waar het complete lichaam onder past. Dit nieuwe douchesysteem heeft een prachtig bedieningspaneel waarmee je kunt kiezen uit drie massagestralen voor hoofd en/of schouders.

Kan jouw douche wel een upgrade gebruiken en ben jij een liefhebber van een verkwikkende of juist ontspannende douche? Gun jezelf dan eens een GROHE douche! En hiervoor hoeft je echt niet heel je badkamer te verbouwen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide