1288
Een betoverende badkamer
Gepubliceerd: 21-04-2016 Laatste update: 06-06-2023

Gemiddeld brengen we zo'n 10 tot 20 minuten per dag door in de badkamer. Hoewel dat niet veel tijd lijkt, speelt de badkamer wel degelijk een cruciale rol in huis. Hoeveel minuten breng jij gemiddeld door in je badkamer? Voel jij je er prettig of is je huidige badkamer aan vervanging toe? Een badkamer is pas echt af als het compleet jouw eigen smaak heeft. Met de badkamermeubels van De Graaf BV moet dat zeker lukken.

Kwaliteit, design en gebruikersgemak
Sanitair moet vanzelfsprekend van de beste kwaliteit zijn. Je zit niet te wachten op lekkage of schimmel in je badkamer. Het liefst moeten niet alleen je kranen, maar ook je badkamermeubels voorzien zijn van een luxe uitstraling. Met de badkamermeubels van De Graaf BV moet dat zeker lukken. Moeiteloos worden gebruiksgemak, design en kwaliteit met elkaar gecombineerd waardoor er een prachtige badkamer ontstaat. Jij bepaalt zelf hoe mooi je het wilt hebben.

Een badkamermeubel op maat gemaakt
Hoeft niet jouw gehele badkamer aangepakt te worden, maar wens je wel een nieuw badkamermeubel? Ook dan ben je bij De Graaf BV aan het goede adres. Het bedrijf maakt namelijk badkamermeubels op maat tegen een scherpe prijs. Daarmee wordt de mogelijkheid geboden voor eigen inbreng en smaak. Informeer gerust naar wat mogelijk is voor jouw badkamer.

Wat kost een nieuwe badkamer?
Wil je graag een prijsindicatie ontvangen voor je nieuwe badkamer? Aarzel niet om contact op te nemen met De Graaf BV. Jouw wensen en budget worden meegenomen in de te realiseren badkamer. Binnen 24 uur ontvang je dan een offerte per e-mail. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je direct waar je aan toe bent. Wie weet komt jouw droom uit en heb je binnenkort nieuwe badkamermeubels, volledig op maat gemaakt!

Geef je eigen droombadkamer vorm
Voordat je aan de slag gaat met een nieuwe badkamer, is het slim om voor jezelf op papier te zetten hoe deze er volgens jou moet komen uitzien. Dit helpt niet alleen jezelf, maar ook De Graaf BV. Zo wordt namelijk snel duidelijk wat er mogelijk is binnen jouw budget. Wil je graag inspiratie opdoen voor een betoverende badkamer? Je kunt ook een bezoek brengen aan de showroom. Uiteraard kun je ook online de nodige badkamermeubels vinden die wellicht op jouw badkamer van toepassing zijn!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide