1234
Slimme badkamers van Duravit
Gepubliceerd: 24-09-2015 Laatste update: 07-09-2017

Een beperkte ruimte betekent niet persé een beperkte inrichtingsvrijheid. Want met een creatieve indeling en de juiste slimme producten veranderen ook kleine badkamers en wcs in een royaal badpaleis. Met de series DuraStyle en Darling New biedt Duravit een functionele badkamerinrichting voor starters met een jong design en een verrassende prijs.

Bij een gering vloeroppervlak ligt de focus op de basiselementen en hun toepassing, aangepaste en gereduceerde maten zijn daarbij belangrijke steekwoorden. Efficient gebruik van de ruimte wordt bijvoorbeeld mogelijk gemaakt door het fonteintje uit de serie PR Comforts met een breedte van 450 mm en een smalle rand. Ook de extra smalle versie waar de kraan aan de zijkant zit, bespaart waardevolle centimeters. Zeer goed geschikt voor toepassing in kleinere ruimtes zijn de rechthoekige vormen, zoals in de series Vero en 2nd floor. Ze laten zich in iedere hoek integreren en hebben minder plaats nodig dan halfronde vormen in dezelfde grootte. Ook het diagonale fonteintje uit de serie Architec is interessant door zijn bijzondere geometrie.

Als er weinig plaats is, zijn er WCs met een verkorte uitsprong. Voor de gastenbadkamer is een douche met opbergmogelijkheden interessant. Daarvoor is de innovatieve douchewand OpenSpace geschikt, die na gebruik eenvoudig tegen de wand wordt geklapt en zo de bewegingsradius in de ruimte duidelijk vergroot.


Bij kleine vloeroppervlakken kun je ruimte creeren door in de hoogte te werken. Hoge kasten uit het meubelprogramma L-Cube bieden een optimale inrichting van de ruimte.

De criteria voor een kleinere badkamer of toilet staan vast: het moet multifunctioneel en eenvoudig te reinigen zijn, veel opbergruimte bieden en er moet ruimte zijn voor eigen ideeen.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide