1079
Walk-In douchewanden

Walk-In douchewanden zijn heel populair. Een Walk-In douchewand lijkt op het eerste gezicht eenvoudig. Toch leert de ervaring, dat als u kiest voor kwaliteit, design en functionaliteit u beter kunt kiezen voor een A-merk, zoals het Duitse merk HÜPPE. Want deze toonaangevende fabrikant heeft al vele jaren ervaring met hoogwaardige Walk-In douchewanden, die zich onderscheiden in kwaliteit, vormgeving en functionaliteit. En niet te vergeten het CE-keurmerk en de 10 jaar garantie. Geen fabrikant biedt u zoveel series en unieke mogelijkheden op het gebied van exclusieve glasdecoraties, kleuren van beslag en varianten in glassoorten. Alles draait om perfectie en individuele oplossingen.

Markant: HÜPPE Duplo pure
De markante Walk-In serie HÜPPE Duplo pure is een toonbeeld van minimalistisch design. Uniek in vormgeving door de horizontale scheiding van de glazen panelen die deze serie zijn markante uiterlijk geeft. Door de glazen panelen ieder hun eigen decor te geven ontstaat een bijzonder ontwerp. Voorbeelden zijn de combinatie met decor Sand Plus met helder glas. Dankzij de horizontale verdeling zijn breedten mogelijk van 1.000 tot 2.000 mm, met het voordeel dat de wanden door één persoon zijn te installeren en te transporteren (kleine verpakking). M.b.v. de speciale design muurbeugel kunnen zelfs diepten tot 1.500 mm stabiel worden geïnstalleerd.

HÜPPE Studio Paris/Berlin
Met de series HÜPPE Studio Paris en HÜPPE Studio Berlin biedt HÜPPE meerdere Walk-In oplossingen. Uniek zijn de maatoplossingen en het designprofiel voor montage aan het plafond. Het beslag is in alle RAL-kleuren te leveren en in diverse metallieke oppervlakken. Zeer karakteristiek zijn de kleurcombinaties van de scharnieren en deurgrepen. De bijzondere constructie heeft een inlay, die in een afwijkende kleur of metallieke oppervlakte leverbaar is. Zo ontstaan nieuwe en exclusieve kleurcombinaties die tegemoet komen aan individuele wensen.

HÜPPE Enjoy pure
Bij de Walk-In van de serie Enjoy kan de wand worden verlengd met een 36 cm breed segment dat 180° is te draaien. Als deze wand naar binnen staat houdt dat spatwater tegen. Staat de wand in het verlengde dat ontstaat een extra diepe Walk-In (samen maximaal 1.960 mmm). Als dit segment open staat creëert dit een grotere instap.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners