1740
Douchebakken

Vloergelijk en drempelvrij douchen wordt steeds populairder en is bovendien ideaal voor levensbestendig wonen. U beleeft meer design en esthetiek, meer ruimtelijk comfort en meer kwaliteit en veiligheid. Ten eerste door het ontbreken van drempels, ten tweede dankzij het onzichtbare antislip en ten derde dankzij het hoogwaardige materiaal geëmailleerd titaanstaal. De oplossing hiervoor is een vlakke douchebak van de Duitse designfabrikant Bette, die hiermee al in 2006 de trend zette. Onlangs heeft Bette haar omvangrijke series vlakke douchebakken uitgebreid met XL-maten. Zodat de badkamerontwerper nog meer ontwerpvrij-heid heeft en tegemoet komt aan al uw wensen. Daarbij geniet u bij Bette van een duurzame kwaliteit en 30 jaar garantie bij vakbekwame installatie.

Uitbreiding assortiment Bette
“De trend van ruime, comfortabele en drempelvrije douches zet door”, zegt Sven Rensinhoff, marketing manager bij Bette in Duitsland. “Daarom hebben wij ons standaard assortiment van de serie BetteFloor uitgebreid met 4 vlakke douche-bakken: 1.400 x 700, 1.500 x 700, 1.500 x 750 en 1,600 x 700 mm. Totaal heeft deze serie nu zelfs 46 maatvarianten. Bij de serie BetteFloor Side, vlakke dou-chebakken met de afvoer aan de wandzijde, zijn er vijf maten aan het assortiment toegevoegd: 1.100 x 800, 1,600 x 800, 1,700 x 900, 1.800 x900 en 1.800 x 1.000 mm. Bij deze serie kunt u nu kiezen uit 26 maten.”
Daarnaast biedt Bette een aantal modellen met een schuine of ronde hoek. Alle hoeken zijn extra strak en hebben nauwelijks een radius. Dus sluiten bijna naad-loos aan op de tegels, met het voordeel van een minimum aan siliconenvoegen. Voor meer comfort is de afvoer vloer gelijk geïntegreerd.

Talrijke mat- en glanskleuren
Bij Bette kunt u kiezen uit 30 glanstinten en 22 matte kleuren. Dankzij de talrijke kleuren kan de badkamerontwerper onderscheidende ontwerpen creëren, in har-monie met de vloer of wanden, of met een opvallend kleuraccent. Daarbij zijn ook de details niet vergeten. Zelfs de deksel van de afvoer kan in dezelfde kleur worden geleverd.

Onzichtbare antislip
De douchebakken zijn optioneel leverbaar met de onzichtbare antislipafwerking en dus zeer geschikt voor veilige senioren douches en inloopdouches. Het Bette-Antislip Pro glazuur is op het gehele oppervlakte aangebracht, daarom is uitglij-den tot een minimum beperkt. Het glazuur is overigens nauwelijks zichtbaar en dus esthetisch veel mooier dan de “old school” oplossing van ingebrand kwarts-zand. De douchebakken met antislip voldoen aan de antislipwaarden R10 volgens DIN 51130, DIN 51097 (evaluatiegroep B) en DIN 18040 (barrièrevrij). Het gla-zuur is zeer robuust, sterk en tegelijk hygiënisch en reinigingsvriendelijk. Vuil en bacteriën hechten niet aan op het poriënvrije oppervlakte. Dankzij het glazuur blijven de optische en functionele kwaliteit van het geëmailleerd titaanstaal duur-zaam behouden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide