1101
Vierkante doucheputten

Upgrade je Geberit doucheput met rvs designroosters van Geberit

Vierkante doucheputten - meestal gebruikt bij inloopdouches - zijn een betrouwbare en bekende manier om water via de vloer af te voeren. Tevens bieden zij een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Door een Geberit designrooster te plaatsen op de basisunit van de Geberit doucheput, krijgt de badkamer extra allure. De rvs designroosters zijn er in 6 verschillende stijlen en ook los verkrijgbaar. Handig als je de bestaande doucheput wilt upgraden.

Naast esthetiek speelt het budget even zo vaak een belangrijke rol in de keuze voor sanitaire producten. De Geberit vierkante doucheputten zijn alom bekend en bieden een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Door een rvs designrooster toe te passen op deze doucheput hoeft er niet ingeboet te worden op de esthetiek en wordt er een subtiel designelement toegevoegd aan de badkamer.

Eén basisunit, zes design opties
Bij de basisunit van de Geberit doucheput zijn diverse designroosters in verschillende stijlen verkrijgbaar. In totaal is er keuze uit 6 verschillende roosters welke allen vervaardigd zijn uit rvs. Het standaard rooster is ook beschikbaar in een vandaalbestendige uitvoering die met schroeven kan worden bevestigd voor toepassing in (semi-) openbare sanitaire ruimtes.

Onderhoudsvriendelijk en voorkomt verstoppingen
De Geberit doucheput is onderhoudsvriendelijk; onder het rooster is een haarzeef geïntegreerd, die er heel eenvoudig uitgenomen kan worden voor het reinigen. Zo worden verstoppingen van de afvoer en de afvalwaterleidingen voorkomen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners