1486
Vierkante doucheputten
Gepubliceerd: 26-09-2013 Laatste update: 22-04-2017

Upgrade je Geberit doucheput met rvs designroosters van Geberit

Vierkante doucheputten - meestal gebruikt bij inloopdouches - zijn een betrouwbare en bekende manier om water via de vloer af te voeren. Tevens bieden zij een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Door een Geberit designrooster te plaatsen op de basisunit van de Geberit doucheput, krijgt de badkamer extra allure. De rvs designroosters zijn er in 6 verschillende stijlen en ook los verkrijgbaar. Handig als je de bestaande doucheput wilt upgraden.

Naast esthetiek speelt het budget even zo vaak een belangrijke rol in de keuze voor sanitaire producten. De Geberit vierkante doucheputten zijn alom bekend en bieden een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Door een rvs designrooster toe te passen op deze doucheput hoeft er niet ingeboet te worden op de esthetiek en wordt er een subtiel designelement toegevoegd aan de badkamer.

Eén basisunit, zes design opties
Bij de basisunit van de Geberit doucheput zijn diverse designroosters in verschillende stijlen verkrijgbaar. In totaal is er keuze uit 6 verschillende roosters welke allen vervaardigd zijn uit rvs. Het standaard rooster is ook beschikbaar in een vandaalbestendige uitvoering die met schroeven kan worden bevestigd voor toepassing in (semi-) openbare sanitaire ruimtes.

Onderhoudsvriendelijk en voorkomt verstoppingen
De Geberit doucheput is onderhoudsvriendelijk; onder het rooster is een haarzeef geïntegreerd, die er heel eenvoudig uitgenomen kan worden voor het reinigen. Zo worden verstoppingen van de afvoer en de afvalwaterleidingen voorkomen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide