2551
Sunshower
Gepubliceerd: 08-02-2017 Laatste update: 28-06-2017

Tijdens de wintermaanden kunnen we allemaal wel wat extra zon en warmte gebruiken. We hebben vaak wat minder energie en missen dat lekkere kleurtje van de zomerzon. Helaas laat de zon zich maar weinig zien en niet iedereen heeft tijd en zin in een regelmatig bezoekje aan de zonnestudio.

Gelukkig is daar de Sunshower, een Nederlandse uitvinding waarmee je tijdens het douchen kunt genieten van een weldadig zonlicht en de warmte van infrarood. Met de Sunshower haalt u alle voordelen van de zon op een verantwoorde manier naar uw badkamer.

Gezond zonlicht
Teveel zon is niet gezond voor een mens maar elke dag een kleine dosis UV-licht bied belangrijke voordelen voor onze gezondheid. Het UV-licht zorgt ervoor dat het lichaam vitamine D aanmaakt. Deze vitamine zorgt ervoor dat je energiek en gezond blijft en speelt een positieve rol voor het imuunsysteem. Ook versterkt vitamine D de botten en zou vitamine D ook preventief werken tegen verschillende vormen van kanker.

Lekker warm infrarood
Het infraroodlicht van de Sunshower heeft een ontspannende werking omdat de warmte van infrarood diep in de huid doordringt. De bloedvaten worden hierdoor verwijd en hierdoor worden de afvalstoffen in het lichaam sneller afgevoerd. Ook zorgt de infrarood warmte voor het versoepelen van onze spieren en gewrichten. Heel welkom voor mensen met nek, rug en reuma klachten maar ook heerlijk voor de fanatieke sporter.

Klaar voor de zomer
Door regelmatig tijdens het douchen de Sunshower aan te zetten laat je je huid langzaam wennen aan het zonlicht. Zo werk je op een verantwoorde manier aan een gezond zomers tintje.

Het gebruik en plaatsing van de Sunshower
De Sunshower past in bijna iedere badkamer. Je kan kiezen tussen een inbouw of opbouw model. Daarnaast is de Sunshower zeer eenvoudig in gebruik door de simpele touch bediening. Een sessie duurt maximaal 10 minuten waardoor het ook veilig blijft voor wie regelmatig onder de douche wil zonnen.

De voordelen van de Sunshower op een rijtje
Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn
Sunshower geeft een veilige, gezonde dosis UV-licht
UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D
UV-licht geeft u meer energie en een gezonde kleur
U bespaart tijd omdat u de Sunshower gebruikt terwijl u doucht
Ten opzichte van een zonnebank is een Sunshower ook ruimtebesparend

Voordelig! Koop je Sunshower online
Zie jij een lekker zomers tintje wel zitten? Kijk dan zeker eens naar de Sunshower producten bij Megadumptiel.nl of op Tegeldepot.nl. Hier vind je diverse modellen tegen hele fijne prijsjes en bestel je jouw Sunshower heel gemakkelijk online.

Wij zijn om... doe ons maar die lekkere zomerse kleur het hele jaar door!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide