3417
Sealskin lanceert Contour
Gepubliceerd: 13-02-2019 Laatste update: 14-11-2019

Contour douches hebben een raamprofiel dat tot maar liefst 50% smaller is dan bij soortgelijke douches. Zo is Contour erg stabiel en tegelijkertijd strak en modern. De deuren zijn uitgevoerd met een unieke design greep met een afwerking die het oog streelt en tot aanraken uitnodigt. Contour is verkrijgbaar in robuust geborsteld RVS afwerking en in stoer matzwart. Contour douches zijn echte eye catchers in de badkamer.

 

Actuele trends
Badkamers zijn al lang niet meer zuiver gebruiksruimtes. Het zijn plekken waar je je eigen interieurstijl kunt doorvoeren. Voor een kwalitatieve en robuuste uitstraling kun je kiezen voor producten van geborsteld RVS. Deze vallen meer op dan in traditioneel zilver hoogglans, wat vrijwel opgaat in zijn omgeving door spiegeling. Echt in het oog springend is de inmiddels razend populaire matzwarte afwerking. Vaak gebruikt in trendy, soms industriële badkamers. Subtiele kaders zorgen voor een spel tussen stevigheid en ruimtelijkheid. Deze trend zien we recent onder andere opduiken bij aanbieders van badkamermeubels. 

Hoogwaardig
Al deze trends komen in Contour bij elkaar. Het resultaat is een stoere, moderne douche met een minimalistisch kader. Dit kader is bij de inloopdouches en schuifdeuren slechts 25mm. Dat is 40% dunner dan reguliere schuifdeuren. Dat van de raaideuren is zelfs maar 17,5mm; 50% smaller dan soortgelijke producten. 

Dit zorgt voor een hoogwaardige uitstraling, die verder versterkt wordt door de afwerking in geborsteld RVS of matzwart, door zijn hoogte van maar liefst 2 meter en door diverse uitgekiende details. Zo hebben de draai- en schuifdeuren van Contour een unieke design greep van RVS met een voelbaar patroon. Dit subtiele patroon zorgt meteen voor meer grip. 

Onderhoudsgemak
Ook aan onderhoudsgemak is gedacht. Het veiligheidsglas is standaard voorzien van een antikalk coating. Bij de schuifdeuren is er geen overlap tussen de twee glaspanelen wat eenvoudiger is bij het onderhoud en bovendien fraaier oogt. Daarnaast is de schuifdeur los te koppelen, zodat je overal goed bij kunt.

Sealskin brengt de Contour douchewanden en -deuren onder de get wet-collectie. Ze zijn binnenkort verkrijgbaar via de betere DHZ winkels.

De badkamer
De badkamer is een plek van comfort, genieten en welzijn. De plek waar je je voorbereidt op een werkdag. Een plek waar je lichaam en geest tot rust kunnen komen. Waar je je opmaakt voor een lange avond uit. Of gewoon om je tanden te poetsen.

Bij Sealskin geloven ze dat je alleen de beste badkameroplossingen kunt bieden als je oprecht de behoeftes van consumenten begrijpt en de uitdagingen die zij tegenkomen in het stylen, ontwerpen en realiseren van de beste badkamer. Ze hebben oog voor iedereens persoonlijke omstandigheden en behoefte aan comfort. Het geheim zit in de wel doordachte details van onze kwalitatieve badkamerproducten. Die maken ze aantrekkelijk, aangenaam in gebruik, gemakkelijk te installeren en onderhouden.

Sealskin. When detail matters.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide