Collection Pure Style: Douchen zonder beperkingen in stijl, grootte en vorm. Grote, royale douches zijn de trend. Veel bewegingsruimte, een individuele vormgeving en een heldere, transparante uitstraling staan hoog op het verlanglijstje van doucheliefhebbers. Duscholux biedt hierop een overtuigend antwoord met Collection Pure Style. Een eigentijds concept dat ruimte biedt aan individuele wensen en creativiteit.

Met de RainSky E presenteert Dornbracht zijn nieuwste product uit de serie van de Balance Modules. RainSky E is een elektronisch gestuurde regenmodule, waarbij water, damp, licht en geur de choreografie completeert, waarbij de stemmingen van de natuur nagebootst worden.

Om deze pure schoonheid extra elegantie te verschaffen levert Artweger deze douchewanden nu ook met nieuwe, individuele decors.

Deze decors zijn decent, maar niet te opvallend aanwezig op de smalle zijwanden van de douche. De decors bestaan uit florale motieven die voor een betoverend accent zorgen. Er is keuze uit twee decors. Verder accentueert het naar boven doorlopende deurvlak het individuele karakter van deze douche. Achter dit esthetische detail verbergt zich een technische innovatie, namelijk de douche met een in hoogte verstelbare deur. Hierdoor is een bijzondere lage onderstrip mogelijk voor een bijna of geheel barrièrevrije entree.

Ook aan de binnenzijde is Pureline grenzeloos. Naadloos gaat het glas in de vrije ruimte over. Alle functie-elementen zijn consequent verborgen. Geen scharnier is zichtbaar, geen dichtings- of magneetlijst storen de lijnvoering en de optische helderheid. De zijdelingse profielen dekken met een speciale techniek iedere siliconenvoeg af bij de wandaansluiting.

En omdat goed design schoonheid en functionaliteit op idealistischer wijze met elkaar verbindt, hebben al deze elementen ook een praktisch nut: omdat alle functionele delen en strippen goed beschermd zijn, is Pureline gemakkelijk schoon te maken en ziet er ook na vele jaren van intensief gebruik nog uit als nieuw.

Artweger staat voor hoge kwaliteit en biedt daarom ook 5 jaar garantie op het Pureline programma.

Glazen draaideuren voor doucheruimte in een nis en zwaaideuren voor de entree van de badkamer zijn in de landen aan de Middellandse Zee al jaren populair. Ook in Nederland wordt glas steeds vaker in moderne badarchitectuur geïntegreerd. Een trend waar douchewanden fabrikant HüPPE al jaren onderscheidende oplossingen voor heeft.